Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşayan Lolita Richi, şu ana kadar yaşayan en genç 'barbie bebek'. Lensler hariç her yerinin doğal olduğunu söyleyen 16 yaşındaki genç kız, Barbie'ye benzerliğiyle dikkat çekiyor.

OYUNCAK BARBIE'YE İKİZ GİBİ BENZİYOR

Lolita, hiç estetik ameliyat yaptırmadığını, diyet programı takip olmadığını ve fotoğraflarında photoshop kullanmadığını söylüyor.

Bel ölçüsü sadece 50 santimetre olan genç kızın, göğüs ölçüsü ise 70 G. Lolita bu görüntüsüyle, plastik bebeğe çok benziyor.

Lolita'nın dönüşümü tam 1 yıl önce başlamış. Barbie bebek Lolita, "Süslenmeye başladım. Amacım mükemmel olmaktı ve tüm kadınlar kendileri için en iyisini yapmalı" şeklinde konuştu.



ESTETİK OLMADAN NASIL BÖYLE GÖRÜNDÜĞÜNÜ ANLATTI

Lolita, "Ben zaten her zaman harika görünüyordum. Göğüslerim doğal. Sadece arada bir push-up sütyen takıyorum. Fiziğim çok formda. Diyet hiç yapmadım. Ne istersem onu yerim" dedi. Alman basını, Lolita'nın bu ifadesini tiye alarak, "Bakalım Ken buna inanacak mı?" dedi.

Genç kız kontakt lensleri, Barbie makyajı ve annesinin peruk koleksiyonu ile mükemmel Barbie bebeğe dönüşebiliyor.

Lolita kendinden çok emin. Kendisini harika hissettiğini ve birçok kadının kendisine benzemek istediğini anlattı. Sokakta kendisine hayranlıkla bakanlar olduğunu anlatan Barbie, bu durumdan memnun.

Instagram'da binlerce takipçisi olan Lolita, çektiği yeni fotoğrafları hesabına yüklüyor.



'BOYUM ÇOK KISA'

Sadece 1,62 santimetrelik kısa boyu için üzülen Lolita, manken olma hayaline bu yüzden veda etmiş. Barbie bebeğe benzerliğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Valeria Lukyanova, bu hayali için 600 bin Euro harcamıştı. Valeria, Lolita'yı hiç duymamış.