sozcu.com.tr / DIŞ HABERLER

Alman Bild Gazetesi'nin haberine göre, Türkiye'nin güney sahillerine tatile gelen Bavyeralı Alman ailenin gezisi bir anda kabusa dönüştü. İddiaya göre, ailenin 15 yaşındaki kızı, bir masör tarafından tecavüze uğradı.

BEDAVA MASAJ TEKLİF ETTİ

Otelde görev yapan 30 yaşındaki güzellik uzmanı Bilal, 15 yaşındaki küçük kıza, annesi masajda olduğu sırada bedava masaj yapmayı teklif etti. Bu teklifi kabul eden küçük kız, masaj odasına girdiklerinde ise bir anda neye uğradığını şaşırdı.

TECAVÜZE UĞRADIĞI KESİNLİK KAZANDI

Korku dolu bir şekilde etrafından yardım isteyen genç kız, ne yazık ki bu dehşete maruz kaldı. Kendini kurtarmaya başarınca annesinin yanına koşan kız, ağlayarak yardım istedi. Ailesiyle birlikte polise ifade veren mağdur, masörden şikayetçi oldu. Yapılan muayenede, genç kızın tecavüze uğradığı kesinlik kazandı.

TECAVÜZ KANITLANDI, MASÖR SERBEST

Suçlamaları ilk başta reddeden masör Bilal, daha sonra ise ifadesini değiştirip genç kızın 'kendi rızasıyla' kendisiyle birlikte olduğunu iddia etti. Tüm delillere rağmen, savcı Ali Güllü, hakkında tecavüz suçlaması bulunan masörü serbest bıraktı.

AİLE BAŞKA BİR OTELE YERLEŞTİ

Almanya'ya 12 Eylül'de geri dönecek olan acılı aile, bulundukları oteli terk edip başka bir otele yerleşti.