Sabah’ta yer alan habere göre, yabancı sayısının düşeceği gelecek sezon için milli yıldızları kendine hedef seçen sarı-lacivertlilerin Mevlüt Erdinç’in durumunu yakın takip altında tuttuğu kaydedildi. Saint Etienne’e bu sezon transfer olup 7 gole imzasını atan Mevlüt, son 6 lig maçında yedek soyununca takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar yeniden alevlendi. 

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
A Milli Takım’ın Ankara’da İsveç ile oynadığı son hazırlık maçı için geldiği Türkiye’de Mevlüt’ün Fenerbahçeli futbolcularla bu konuyu görüştüğü ve kulüp hakkında bilgi edindiği öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın göreve gelir gelmez 27 yaşındaki golcü futbolcuyu istediği ancak sezon başında bu transferin gerçekleşmediği belirtildi. Yanal’ın, Mevlüt’ü Manisa’da görev yaptığı yıllardan bu yana takip ettiği öğrenildi. Saint Etienne’in 4 milyon Euro civarında bir rakama ‘evet’ diyebileceği, oyuncunun da 2 milyon Euro yıllık ücretle imza atabileceği gelen haberler arasında.

Maymun davası
F.Bahçe, G.Saray’ın eski yöneticisi Aziz Üstel’i mahkemeye verdi
Aziz Üstel, “G.Saray’ı yenersek TT Arena’da saçlarımı keseceğiz” diyen F.Bahçeli Alper Potuk için katıldığı bir radyo programında “Zaten maymuna benziyorsun saçlarını kessen ne olur. Sen kimsin Galatasaray’a laf edecek” ifadelerini kullanmıştı. F.Bahçe Kulübü konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Alper için yakışıksız ve suç unsuru barındıran ifadeler kullanan Aziz Üstel hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Salvio yarışı
Benfica’nın Arjantinli yıldızı Eduardo Salvio için F.Bahçe ile Rus ekibi Zenit’in kıyasıya bir yarışa girdiği iddia edildi. Rus basını Salvio’yu alacak kulübün 30 milyon Euro’yu gözden çıkarması gerektiğini belirtti.

Kuyt Amsterdam’da Fenerium açacak
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, sahadaki mücadelesinin yanı sıra, kulübüne uluslararası alanda da büyük katkı sağlıyor. Tecrübeli futbolcu, kulübün Nisan ayı içerisinde Amsterdam’da açılacak olan Fenerium Mağazası’nın açılış törenine katılacak. Kuyt, ülkesindeki bu organizasyona seve seve destek vereceğini belirtirken, Hollandalı’nın bu desteği, Fenerbahçe markasına önemli katkı sağlayacak.

CEO Yılmaz’ın anne acısı
Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hakkı Hasan Yılmaz’ın annesi Zeliha Ülker Yılmaz vefat etti. Merhumenin yarın Denizli Buldan Çarşı Camisi’nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.