Eser ERENLER / AMKSPOR

Fenerbahçe yönetimi transfer politikasını değiştiriyor. Diego Ribas’ı renklerine bağladıktan sonra başka oyuncu almayacaklarını açıklayan Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği üzerine fikrini değiştirdi. Moussa Sow ile Emenike’nin satılma ihtimali üzerine planlarının değişebileceğine dikkat çeken Yanal, “Mevlüt’ü almalıyız” raporunu başkana sundu.

ÇETİN KAYA GİDECEK

Bayern Münih’ten ayrılmayı düşünen Mandzukic ile görüşmelerini sürdüren ancak bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle alternatif arayışınrı sürdüren yönetim, Saint Etienne’nin Türk golcüsü için yeniden harekete geçti. İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Galatasaray’ın da gündeminde bulunan Mevlüt Erdinç için önümüzdeki hafta içinde Fransa’ya gidecek.

YENİ TAKVİYELER ŞART

Şampiyon olan kadroyu korumak istediğini belirten Ersun Yanal, başkan ve yöneticiler ile yaptığı görüşmede, “Şampiyon olmak ne kadar zor ise o ünvanı korumak da o kadar zordur. Rakiplerimiz yeni transferlerle güçlenecek. Bizim de yeni takviyeler yapmamız gerekiyor” vurgusunu yaptı. Başkan da Yanal’ın bu isteği üzerine transfer politikasını değiştirdi.