Akşam saatlerinde Da Mario adlı mekanda başbaşa romantik bir yemek yiyen ikili mekan çıkışında ise magazin muhabirlerinin olduğunu öğrenince arka kapıdan kaçarak görüntü vermedi. Hızlıca araçlarına binen ikili ayrı ayrı çıkıp başka bir mekana giderek sohbetlerine devam etti. Basın mensuplarından köşe bucak kaçarak aşklarını yaşayan ikili buradada yakalanınca kaçmak için ilginç yöntemlere başvurdu. Mekanın görevlililerinden magazin muhabirlerinin görüntü almaması için yardım isteyen ikili olumsuz yanıt alınca çılgına dönüp kaçacak delik aradı.


GAZETECİLERİN GİTMESİNİ BEKLEDİ

Mekandan ilk olarak Hadise ayrılırken kendisine 5 kişi aracına kadar eşlik edip görüntü alınmaması için büyük uğraş verdi. Gazetecilerin objektifinden kaçamayan şarkıcı arka kapıdan çıkış yaparak hemen araca binerken, mekanın valeleri ise görüntü alan gazetecilerin üzerine yürüdü. Ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte araca binen Hadise ise görüntülenmeme çabasından vazgeçmeyerek aracın içerisinde yüzünü saklamaya çalıştı.



Hadise hızlıca oradan ayrıldıktan sonra sevgilisi Hakan Baş arkadaşları ile mekanda yarım saat daha oturarak gazetecilerin gitmesini bekledi. Görüntülenmek istemeyen Baş mekanın kapısından çıkarak arka kapıdan kaçmayı denedi. İş adamı çabasında başarısız olunca aracını kapının 30 metre ilerisine gönderip, çitlerden atlayarak boş arazide koşar adım aracına bindi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Hakan Baş kaçmak için denediği yöntemler ile dikkat çekerken, aracına binip oradan ayrıldı.

SOZCU / Evren ABDULLAHOĞLU