Seda Sayan Show'a katılan Niran Ünsal, Seda Sayan ile yaşadığı tartışma sonucu stüdyoyu terk etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Müstehcen kliplere karşı kampanya başlatan ve bu konuyla ilgili açıklama yapmak isteyen Ünsal, sözlerinin kesildiğini ve sözlerinin yanlış aksettirildiğini belirterek canlı yayından ayrıldı.



Niran Ünsal'ı samimi bir şekille karşılayan ve övgü dolu sözlerde bulunan Seda Sayan, yaşanan tartışmanın ardından canlı yayını terk eden Niran Ünsal, hakkında sert sözlerde bulundu.

Seda Sayan’ın “Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi' sözlerine  Niran Ünsal, aynı sertlikte cevap verdi.

“Katıldığım programdan sonra Seda Sayan arkamdan birtakım cümleler sarf etmiş. Evet 4 çocuktan sonra aklım başıma geldi ama maalesef görüyorum ki kendisi birçok evlilik yaptı ama hâlâ aklı başına gelmemiş. Bu konuyla alakalı birçok yerde konuştum. Biz kendimizi gayet güzel ifade ettik. Söylediğimiz şeyler birçok kişi  tarafından algılandı, anlaşıldı. Burada anlamak istemeyen taraf olarak görüyorum, Seda Sayan’ın tavrını. Bunun nedenini ise bilmiyorum. Kliplerde, çizgi filmlerde sübliminal mesajların verildiğini anlatıyoruz.



Seda Hanım daha subliminal mesajın ne olduğunu bilmiyor. Ve bilmediği bir konuda yorum yapmaya çalışıyor. Önce anla, dinle sonra yorumunu yap.  Tartışma böyledir.  Lafımızın kesilmeye çalışılması, farklı aksettirilmeye çalışılması hoş olmadı. Seda Hanıma kızgın değilim ama kırgınım. Hocamıza yapılan bir hakaret olarak bunu sayıyorum. Bir sezonda ikinci kez böyle talihsiz olay yaşıyorsa bir program biraz bunu düşünmek gerekir. RTÜK’ten de ceza gidecek. Yayın ihlali söz konusu. Benim ordan kalktıktan sonra arkamdan konuşması RTÜK’ün yayın maddelerinde kanunsuz bir durum söz konusu olduğu için de ceza gidecek. Avukatım bu konuyla ilgileniyor.  Arkamdan konuşulan laflar hiç hoş değil. Bu konuyla alakalı Seda Sayan’ı birileri doldurmuş. Kimler olduğunu bilmiyorum ama benim hakkımda yanlış bilgilendirilmişim. ‘Senin de açık kliplerin var kardeşim dediğinde aslında benim hiç kliplerime oturup bakmamış. Benim öyle kliplerim yok. İnsan bir şey söylerken içi dolu konuşması gerekir. Benimle ilgili çekilmiş bu tarz klipler bulsunlar o gün müziği bırakırım. Bulamazlar. İnsan kendini emin olmasa ateşe atar mı”

Sanatçıların kendisinin bu konuda yanında duramayacağını belirten Ünsal, sözlerine şöyle devam etti.

“Ben hürgenarelim. Benim hiçbir yapım şirketin, hiçbir medya patronuna, sektörel anlamda kimseye ihtiyacım yok. Benim savunduğum şey, herkes bende dahil olmak üzere popüler kültürün içersindedir, benim diğerlerimden farkım ben kendi işimin patronuyum. Kimsenin fikirlerine göre hareket etmem. Kimse bana işim konusunda bir yaptırım da bulunamaz. Benim yaptığım iş sanatsal ağırlığı olan bir iş. Evet popüler kültürün içinde benim ismim ama arada şöyle ciddi bir fark var. Ben müzikal ağırlığı olan işler yapıyorum. Ben popülariteye hizmet etmiyorum."