SÖZCÜ Pazar’ın Okan Bayülgen ve eşi Şirin Ediger’in boşandığını yayımlaması gündeme bomba gibi düştü. Haberin ardından Bayülgen “Ben böyle salaklıklarla uğraşamam” diye konuşarak SÖZCÜ Pazar’ı ya-lanlamak istedi. Ancak şimdiye kadar yaptığı her haberin arkasında duran SÖZCÜ, boşanmanın gerçek olduğunu belgelerle ortaya koydu. İşte boşanmanın detayları...


6 gün içinde boşandılar

Okan Bayülgen, 15 Mayıs 2014 tarihinde Şirin Ediger ile Adalar Adliyesi’ne gelerek anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini belirti. Davayı da 2014/74 dosya numarasıyla Ediger açtı. 6 gün sonra 21 Mayıs 2014 tarihinde Şirin Ediger, avukatları Süleyman Talaş ve İrfan Coşkun ile Adalar Adliyesi’ne geldi. Duruşmada Bayülgen avukatsız olarak bulundu. Aynı gün dava görüldü ve anlaşmalı olduğu için dava tek celsede 2014/45 dosya numarasıyla karara bağlandı. Bakalım Bayülgen şimdi ne diyecek?

SÖZCÜ Pazar ortaya çıkardı

Okan Ba­yül­ge­n’­in yak­la­şık 6 yıl­dır ev­li ol­du­ğu  eşi Şi­ri­n ­Edi­ge­r’­le bo­şan­dı­ğı ha­be­ri haf­ta so­nu SÖZ­CÜ­ Pa­za­r’­da ya­yım­lan­dı. Ba­yül­gen ve Edi­ge­r’­in bo­şan­ması gün­de­me bom­ba gi­bi düş­tü.