Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan 2,5 yıl onanmış kesin cezası bulunan Deniz Seki 5.5 ay sonra Esenyurt'ta nişanlısı Faruk Salman ile birlikte yakalanmıştı. Hadımköy'deki Alkent 2000 sitesinde nişanlısının evinde yakayı ele veren şarkıcı sağlık kontrolünden geçirilmiş sonrasında ise sorgusu için emniyete götürülmüştü.



Nişanlısı Faruk Salman ise nişanlısı Seki ile kaldıkları evde polis baskınından sonra fenalaşmış ve tedavi için hastaneye götürülmüştü. 5,5 ay sonra yakayı ele veren Deniz Seki'nin kaçak olmadan önce kullandığı 34 DS 521 plakalı Audi marka cipi Baltalimanı'nda görüntülendi.


KAÇMAYA MI HAZIRLANIYORDU?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün tam altında boğaza karşı park edilmiş aracın içerisinde ise ilginç evraklar dikkatlerden kaçmadı. Seki'nin nişanlısına ait tapu senedi ve birçok dosya gözden kaçmadı. Faruk Salman'a ait olan tapu senedi ve birçok satış evrakları ise Faruk Salman'ın nişanlısı Deniz Seki ile yurt dışına mı kaçacaktı? sorularını akıllara getirdi.



Seki 5,5 aydır kaçak gezmiş ve Yunanistan, Tuzla ve Paris'te olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Polis gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bu iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı. İkilinin Esenyurt'ta yakalanması ve aynı gece aracının evraklar ile dolu görüntülenmesi ‘kaçacaklar mıydı?’ sorusunu gündeme getirirken, arabayı ise kimin getirdiği merak konusu oldu.