Kooperatif kurucularının ve üyelerinin tam kadro bulunduğu gecede şarkıları ile herkesi çoşturan  Şevval Sam sahnede uzun süre alkış aldı. Sahne öncesi magazin muhabirleri ile buluşan Sam kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün en çok sevdiğim tiril tiril kıyafetimi giydim diyerek konuşmasına başlayan Sam, İstanbul Ecza Koop’un faaliyetlerini özellikle yardımlarını çok takdir ettiğini söyledi. Yurt dışında okuyan oğlunun geldiğini de söyleyen Şevval Sam kısa süreli geldi doyamıyoruz birbirimize ama onun geleceği için okulu şart ve katlanıyoruz. Küçüklüğünden beri tiyatroya ilgisi vardı istediği bir işi yapacak.

ANNEM ÇOK DUYARLI

Türkiye'deki eğitim sistemine güvenmediğim için yurt dışına gitmesini istedik. Oğlum tam olarak Dünya vatandaşı o yüzden nerede yaşamak istediğine biz karar veremiyoruz kendi kararları olacak kariyerine nerede devam edeceği açıklamasını yaptı. Gelecek programı hakkında da konuşan Şevval Sam, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız için Katar ‘a gideceğim dedi.



Son olarak Leman Sam’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamaları sorulduğunda “ Sanatçılar her şeye çok duyarlı bazı şeyleri çok derin yaşarlar annem de bunlardan birisi. Cinayete, savaşa, doğaya her şeye daha duygulu bakıyor ve çok etkileniyor bir nevide bunun isyanını yaşıyor”