Sibel Tüzün; yıllardır imajını belirleyen ünlü kuaför Nedim Doğulu'nun Bebek'te açtığı yeni saç tasarım salonunun tanıtımı için birbirinden renkli fotoğraflar çektirdi. Istanbul Edition Hotel'in Kral Dairesi'nde gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri için Kemal Doğulu'nun objektifine çarpıcı pozlar veren Sibel Tüzün; bir yandan da yaza özel yeni şarkısının çok yakında çıkacağının müjdesini verdi.


Yaz başı çıkardığı Kaç Yıl Geçti Aradan  şarkısıyla en çok dinlenilen şarkılar listesinde yer alan Sibel Tüzün; prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras’ın müzik direktörlüğünü ve aranjelerini Oğuz Çetiner’in yaptığı stüdyo çalışmalarını bitirmek üzere olduğu yaza özel yeni şarkıları öncesi kendini, yıllardır imajını belirleyen ünlü kuaför Nedim Doğulu’ya teslim etti. Nedim Doğulu'nun Bebek’te açtığı kuaför salonunun tanıtımı için Kemal Doğulu’nun objektifine poz veren Sibel Tüzün birbirinden farklı saç modelleriyle unutulmaz karelere imza attı.

YENİ BİR SİBEL TÜZÜN

Çekimlerde kendine olan güvenini Kemal Doğulu’nun objektifine konuşturan Sibel Tüzün’e Çin'de yapılan "Manhunt International" yarışmasında Dünyanın en seksi erkeği seçilen Buğra Tuğruleşlik etti. Sibel Tüzünün yeni imajı için güncel trendler; güzel şarkıcının yüz şekli, ten rengi ve yaşam tarzıyla harmanlandı. Bu senenin trendleri arasında yer alan bakır tonları  aralarına bal rengi balyajlar uygulanarak daha çarpıcı bir görünüme kavuşturuldu.  Kısa saçları, bakır ve ışıltılı rengiyle yeni bir Sibel Tüzün'ün yaratıldığı çekimler oldukça eğlenceli geçti.



Sibel Tüzün'ün kendine özgü tarzından hiç bir zaman ödün vermediğini belirten Nedim Doğulu, ünlü şarkıcının kendini yenileyebilme özelliğine de şu cümlelerle övgüler yağdırdı: " Sibel Tüzün’ün her zaman kendine özel bir tarzı var. Başkalarını taklit etmek yerine kendi yüz yapısına, ten ve göz rengine uygun modelleri tercih ediyor. Bu da onun özgüveninin ne kadar yuksek olduğunu ve kendini çok iyi tanıdığını gösteriyor."