Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Van İl Başkanlığınca düzenlenen dayanışma yemeğinde, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

HDP'nin daha önce bağımsız adaylarla Meclise girerek grup kurduğunu söyleyen Arınç "Benden açık çek, millet size inanır, güvenir, milletin kalbine girerseniz aşarsınız, milleti tehdit ederseniz, baskı, şantaj yaparsanız, çadırlara çağırırsanız millet size oy vermez, barajı rüyanızda görürsünüz. Millete baskı yerine şefkat göstereceksin" dedi.

Bülent Arınç suçluyu buldu: Kötü insanlar

Bülent Arınç suçluyu buldu: Kötü insanlar



MASADAN KALKMAYACAĞIZ


Çözüm Süreci'nin teminatının partisi olduğunu, sonuna kadar süreci yürüteceklerini belirten Arınç, "AK Parti, olarak çözüm sürecini sonlandıracağız. Gençlerin dağa çıkmasını ve orada ölmelerini, anaların ağlamasını, askerlerimizin, polislerimizin, hakim ve savcılarımızın, öğretmenlerimizin, karnında çocuğuyla kadınlarımızın, küçük yavruların kör teröre kursan olmasını istemiyoruz. Çözüm süreci bizim borcumuzdur, bu borcumuzu tutacağız sonuna kadar masadan kalkmayacağız" dedi.

 

Allah'ın evinde bile VİP oldular!

Allah'ın evinde bile VİP oldular!


 

Seçime büyük bir kararlılıkla girdiklerini, hiçbir partiyle kavgalı olmadıklarını, herkesin milletin önünde hesap vereceğini söyleyen Arınç, "Eğer 'Silahlı terör, bitti, Türkiye'de eylem yapmayacağız' diyorlarsa bunun her çeşidinde olmalıyız. Kobani olaylarını bahane ederek, insanların ölümüne yok açan, sokaklarda terör estiren, evleri işyerlerini yakan insanları gördüğüm için söylüyorum. Siz Çözüm Süreci'nde samimi değilsiniz. Bu seçimde de baskıyla, insanları korkutarak, Van'dan göç etmeye zorlayarak, sandık emniyetinin kalmayacağını ilan ederek milletin nereye oy vereceğine engel olmaya çalışan ve kendilerine oy devşirmeye çalışanlar var. Gözlerimiz onların üzerindedir. Buna izin vermeyeceğiz. Halkımızdan da kararlılık bekliyorum. Bu medeniyeti yolundan döndürmek isteyenlere, ülkeyi kavga, kaos ortamına sokmak isteyenlere bu seçimde bir ders vermek lazım. Hepimiz kararlı olacağız. Hiçbir şey yapamazlar. Bütün önlemleri aldık ama her şeye rağmen çılgınlık yapmak isteyenler varsa kafalarına balyozun ineceğini bilsinler" dedi.


ERDOĞAN YOK DEMİŞTİ


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kuveyt seyahati dönüşünde gazetecilere açıklama yapmıştı. "Kürt sorunu var demek ayrımcılıktır" ifadelerini kullanan Erdoğan ''Milleti aldatmak isteyenlere prim verilmemeli. Çözüm sürecinde karşı karşıya oturulan bir masa yok. Olması devletin çöküşü demektir" demişti.

 



'Diyanet kapatılsın' diyen meğer AKP'lilermiş

'Diyanet kapatılsın' diyen meğer AKP'lilermiş