Deniz Ayas-İSTANBUL

7 Haziran seçimleri öncesinde 'Diriliş' temalı reklam kampanyası ile gündeme gelen; kafasında Osmanlı kalpağı, altında bizzat kendisinin hazırladığı reklam TIR'ı ile kenti dolaşarak oy isteyen ancak AKP'den listeye giremeyen Osman Yavuz bu kez şehitlik önünde ortaya çıktı.



ŞİİR DE VAR REKLAM DA!

Bir kamyonet üstüne yerleştirdiği ve üzerinde Mithat Cemal'in ünlü  “On Beş Yılı Karşılarken” şiirindeki "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizelerinin yazılı olduğu tabela ile kent merkezindeki Musalla Bağları Mezarlığı'ndaki şehitlik önünde görüntülenen Osman Yavuz, son günlerde artan terör olayları sonrası ziyaretçi akınına uğrayan şehitlikte vatandaşları karşılıyor.



"AMACIM ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK OLMAK"

Sözcü'ye konuşan Osman Yavuz, amacını ise "şehit ailelerinin sesini duyurmak" olarak açıkladı. Yavuz "Şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu hepimizi görüyoruz. Böylesine bir ortamda şehit ailelerine destek vermek için böyle bir şeye karar verdik ve bu aracı düzenledik" dedi.

"POLİSİN CENAZESİNE DE GİDECEĞİZ"

Dün, İstanbul Sultanbeyli'de meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polis müdürü Beyazıt Çeken'in cenazesinin Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde toprağa verileceğini hatırlatan Osman Yavuz "Nasip olursa Cihanbeyli'ye de aracımız ile gideceğiz" dedi.



Memleket cayı cayır yanıyor

Memleket cayı cayır yanıyor


"REKLAM YAZILARINDAN BENİM HABERİM YOK"

Aracın üzerindeki reklamlara ilişkin ise Osman Yavuz "Bizim arkadaşlar yapmış. Ben de şehitlikte gördüm. Haberim yoktu" dedi.

Kendisinin reklama ihtiyacı olmadığını savunan Osman Yavuz "Benim de 6 çocuğum var. Kaygımız reklam yapmak değil, kaygımız memleket meselesi" diye konuştu.

ERKEN SEÇİM ÇALIŞMASI MI?

Yavuz, olası bir erken seçimde tekrar milletvekili aday adayı olup olmayacağına yönelik soruya ise "Partili arkadaşlarla istişarelerimiz sürüyor. Siyaset yapmaya devam" diye yanıt verdi.



Parti pankart ve afişleri toplandı

Parti pankart ve afişleri toplandı