Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu arasında rüşvet kavgası çıktı.

Gökçek, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan "CHP'deki kayıp paralarla" ilgili iddiaları, twitter'dan gündeme getirerek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, CHP propagandası yapacak bir TV kanalı için gizli bir toplantı yaptığını ve bu toplantıda belediye başkanlarından belirli miktarlarda para istediğini toplanan paraların ise CHP içinde kaybolduğunu iddia etti...

ERDOĞDU'DAN GÖKÇEK'E RÜŞVET SUÇLAMASI

Gökçek'in bu iddiaların ardından CHP'li Erdoğdu, Ankara Belediyesi'nin otobüs alımlarında usulsüzlük yapıldığını, rüşvet alındığı iddiasını gündeme getirdi.

Gökçek'in +1 televizyonu için toplandığını iddia ettiği ve bir belediye başkanının açıklamalarına dayandırdığı iddiasına CHP'li Erdoğdu, Kılıçdaroğlu'nun böyle bir organizasyondan haberi olup olmadığını bilmediğini, bu iddiaları ortaya atan eski belediye başkanının ise bu iddialarını kanıtlaması gerektiğini söyledi. CHP'li vekil, böyle bir yardım yapılması halinde parayı verenlerin kaynağını açıklamak zorunda olduklarını da ifade etti. Gökçek Erdoğdu'nun açıklamalarını yetersiz buldu ve +1 olayın burada kapanmayacağını söyleyerek CHP'li vekili tartışmadan kaçmakla suçlayarak "sahte kahraman" ilan etti.