Süper Lig yeni sezonun ikinci gününde Anadolu'nun şampiyon iki takımı karşı karşıya geliyor: Trabzonspor - Bursaspor. Trabzonspor, yeni sezona sahasında konuk edeceği Bursaspor maçı ile başlıyor. Trabzon - Bursaspor maçını canlı izlemek için link hemen aşağıdadır. Trabzonspor - Bursaspor maçını Lig Tv'den canlı izlemek için aşağıdaki linkten Digitürk Play'den satın alarak izleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR - BURSASPOR MAÇI CANLI İZLE 

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunda ilk maçına taraftarı önünde çıkacak olan Trabzonspor, Bursaspor’u konuk ediyor. Ligde üst sıraları zorlayan Anadolu'nun zorlu iki takımı galibiyet alarak yeni sezona iyi bir başlangıç istediği karşılaşma saat 21:00’de başlayacak. Zorlu Trabzonspor - Bursaspor maçını hakem Tolga Özkalfa’nın düdük çalacak.

Trabzon'da Onur Kıvrak şüpheli

Trabzonspor’da Jose Bosingwa, Mustapha Yatabare ve Mehmet Ekici sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kaleci Onur Kıvrak’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Konuk Bursaspor’da ise sakatlıkları devam eden Tomas Necid ve Ozan İpek, Trabzon’a getirilmedi. Kadroya dahil edilen Bekir Yılmaz’ın durumu ise belirsiz…

TRABZONSPOR - BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER
TRABZONSPOR: Onur, Medjani, Mustafa, Constant, Cavanda, Okay, Mbia, Erkan, Özer, Yusuf, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

BURSASPOR: Mert Günok, Erdem, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Aziz Eraltay, Şamil, Jorquera, Traore, Josue, Emre Taşdemir, Cuenca
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam