Foto: DHA


Dehşet verici olay Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde meydana geldi. Maşallah D. isimli şahıs evine gittiği 24 yaşındaki Betül Erkenci'nin çıkan tartışmada boğazını keserken, araya girmek isteyen annesi Gülay Tok'u (46) da bıçakladı. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Feci olay, dün akşam saatlerinde Acarlar Mahallesi Şehit Bekçi Ali Karakuzu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 46 yaşındaki Maşallah D., annesi Gülay Tok ile birlikte yaşayan Betül Erkenci'nin evine gitti.

KIZIN BOĞAZINI KESTİ ANNESİNİ BIÇAKLADI!

Evde henüz bilinmeyen bir nedenle Maşallah D. ile Betül Erkenci arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Maşallah D. bıçakla Erkenci'nin boğazını kesti. Kızını kanlar içinde gören anne Gülay Tok da saldırgan tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaşanan arbedenin ardından Gülay Tok yaralı halde sokağa çıkarak yardım istedi.  Bu sırada Maşallah D. çığlıklar arasında hızla olay yerinden kaçıp izini kaybettirdi.

Yaralı kadını gören komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Betül Erkenci'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

YARALI ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralanan Gülay Tok da yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Gülay Tok'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Erkenci'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

POLİS HER YERDE ARIYOR!

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve mahalle sakinlerinin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis, kaçan zanlı Maşallah D.'yi arıyor. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. (DHA)

Bu cinayetin hesabını ailemize kim verecek?

Bu cinayetin hesabını ailemize kim verecek?