Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ

Genç tasarımcı Irmak Ekim, “Drops Of Rainbow” adını verdiği, 2015-Yaz Mayo ve Bikini koleksiyonunu Tarabya Bahçe Restaurant’ta muhteşem bir defile ile tanıttı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak'ın canlı müzik performansı ile başlayan geceyi saatlerce sahnede kalarak tamamladı. Çıtak'ın sesine ve söylediği yerli yabancı şarkılara hayran kalan dinleyenler sahne sonunda yanına gelerek tebrik ettiler.

Podyuma çıkarak mankenlik de yapan Dilan Çitak, sahnede sevgilisi Levent Dörter ile düet yaparken, genç tasarımcı Irmak Ekim, final selamını ünlü manken Deniz Akkaya ile birlikte verdi.

Deniz Akkaya ile evlilik planları yapan Murat Varol, sevgilisini oğlu Rıdvan Varol ile tanıştırdı.Irmak Ekim’in 24 parçadan oluşan Mayo-Bikini ile pareo, şapka ve bileklikten oluşan "Drops Of Rainbow” koleksiyonunu yerli ve yabancı mankenler tanıttı.



Aylarca gümdemden düşmeyen ve sadece kucağın'da küçük bir kız çocuğu ile eski bir fotoğrafı olan Işıl Çıtak ilk kez geçtiğimiz akşam Defile'de sahne alan kızı Dilan Çıtak'ı izlemeye gelince görüntülendi.

İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak yeni sevgilisi şarkıcı Levent Dörter'i annesi Işıl Çıtak ile tanıştırdı. Defile'de sahne alan kızlarını izlemeye gelen Işıl Çıtak ve annanesi Feruze Kundakcı, Dilan Çıtak'ın sahne perfonmansına hayran kaldılar.Kızı dilan ile fotoğraf çektirmek istemeyen Işıl Çıtak ''Dilan ile bir tek benim kucağımda olan fotoğrafı var ona bir zarar gelsin istemiyorum bu fotoğrafı çektirsem biliyorum ki eski davalar yeniden gündeme gelecek ve Dilan'ın bu muhteşem kariyerinin önüne geçecek sizden ricam bizden poz istemeyin '' dedi.Işıl Çıtak damadı olaçak olan Levent Dörter'i çok sevdi ve yanından hiç ayırmadı.