Yasemin Allen'in canlandırdığı Sibel, Şeref Meselesi 21. bölümde öldü.

Şeref Meselesi son bölüm finali ile şok etti. Sibel aşkı için kendini kurşunun önüne attı ve Yiğit'in canını kurtarmak için kendi canını verdi. Dizinin bu haftaki bölümünde Sibel jarakterinin ölümü ile Yasemin Allen diziden ayrılmış oldu. İşte Şeref Meselesi 21. bölümden detaylar ve diziden ayrılan Yasemin Allen hakkında merak ettikleriniz...

SOSYAL MEDYADA ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜM


Sibel ağlattı! Facebook ve Twitter'da Şeref Meselesi son bölüm ile ilgili yorumların odak noktası doğal olarak Sibel'in ölümü oldu. Pek çok kişi diziyi Sibel ve Yiğit birlikteliği için diziyi izlediklerini dile getirip bundan diziyi bırakacakları yönünde tepki gösterdiler. Ayrıca belli ki Sibel'in ölümü gerçekten izleyicileri duygulandırmış. Pek çok kişi Sibel'in hastenede hayatını kaybettiği anlarda gözyaşlarına hakim olamamış. Hatta Sibel'i sevmeyen, ölsün diyen izleyiciler bile pişman olmuş.

ŞEREF MESELESİ 21. BÖLÜMDE OLANLAR


Nihat’ın kardeşi Seyhan’ın birden bire ortaya çıkması Yiğit’in hiç hoşuna gitmedi. Üstelik Seyhan acımasızlığı ile ün salmıştı. Seyhan, Yiğit’i abisinden kalan işleri kendisine devretmezse sevdiklerine zarar vermekle tehdit etti.

Kübra hayatına Emir’le devam etme kararı aldı. Emir de sonunda Kübra’nın tercihinden emindi. Kübra’nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevabı hiç beklemiyordu. Diğer yandan Sibel’in hamilelik yalanı gerçeğe dönüştü. Genç kız Yiğit’in bebeğine hamile kaldı. Hiç beklemediği bir anda yeniden baba olacağını öğrenen Yiğit, ne yapacağını şaşırdı.

Kübra, Yiğit, Sibel üçgeninde bunlar yaşanırken Seyhan da boş durmadıç. Sibel’in hamile olmasından faydalanan Seyhan, bu kozu iyi değerlendirdi. Seyhan ve Yiğit'in buluşmasına Emir ve polisler dahil olunca işler kontrolden çıktı ve Seyhan'ın silahı patladı. Sibel, Yiğit’i korumak için kendini kurşunların önüne attı ve hastaneye yetiştirilse de hayatını kaybetti.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?


10 Temmuz 1989 doğumlu olan Yasemin Kay Allen  Yasemin Kay Allen, Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya geldi. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi ve İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazanan Yasemin Allen 18 yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi

Yasemin Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya başlayan Yasemin Allen 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterini canlandırdı.