Trabzonspor'un sezon başı 6 milyon euro bonservis bedeliyle Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı Majeed Waris'e Premier Lig'den talip olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Stoke City'nin ara transfer döneminde Bordo Mavililer'e Ganalı oyuncu için 4 milyon poundluk bir teklif hazırladığı belirtildi.

LİGDE FAZLA ŞANS BULAMADI

23 yaşındaki kanat oyuncusu sezon başı yüksek bir mebla sayılabilecek 6 milyon euroluk bedelle Trabzonspor kadrosuna katılırken, bazı çevrelerce sürpriz bir transfer olarak lanse edilmiş ancak genç yaşı nedeniyle geleceğe yatırım olarak gösterilmişti.

Waris geldiği günden bu yana Bordo Mavililer'de fazla forma şansı bulamazken (ligde 9, Avrupa Ligi'nde 5 maç), ne Vahid Halilodzic'in ne de Ersun Yanal'ın gözüne girebilmişti. Ligde yabancı kontenjanına takılan Ganalı, Avrupa Ligi'nde de değişmez oyunculardan olamadı.

Trabzonspor'un Waris'i Stoke City'e satması halinde Spartak Moskova da transferden pay alacak. Eğer Stoke City de oyuncuyu bir başka kulübe satarsa bu sefer Bordo Mavililer bu transferden kazanç elde edebilecek.