Olay, önceki sabah, Şişli, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kosava uyruklu Naser Pacolli (44) kendisini bir anda boşluğa bıraktı. Binanın 4'üncü katından yere çakılan Pacolli, olay yerinde yaşamını yitirdi. İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Pacolli'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Pacolli'nin üzerindeki aramada, Arnavutça yazılmış bir not buldu. Notta, "Allah'ım sen teksin. Beni affet, günahlarımı biliyorum, beni bağışla" yazılı olduğu öğrenildi.

 

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


DARP İZİ

Naser Pacolli'nin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Ön incelemede Kosovalı Pacolli'nin cesedinde darp izleri olduğu anlaşıldı. Bu bulgular üzerine Cinayet Masası dedektiflerinin çalışmasında, Pacolli'nin yanında 2 kişinin daha bulunduğu tespit edildi. Dedektifler, Naser Pacolli'nin adreste zorla tutulduğunu belirledi. Pacolli'nin yanındaki Mehmet A.(40) ve Yunus D.(22) gözaltına alındı.

KAÇAK SİGARA

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen ikilinin sorgusunda olayın ayrıntıları ortaya çıktı. İddiaya göre, Mehmet A., Pacolli ile yurt dışından kaçak sigara getirmek için yasadışı ortaklık yaptı. Mehmet A., yakınlarından borç alarak 6 ay önce Pacolli'ye 100 bin lira verdi. Ancak Kosova'dan beklenen kaçak sigara bir türlü gelmedi. Bu sürede pata yüzünden eşiyle problem yaşayan Mehmet A., evinden ayrılarak, arkadaşı Yunus D.'nin yanına yerleşti.

TÜRKİYE'YE GELDİM

Geçtiğimiz Cuma günü Pacolli telefonla Mehmet A.'yı arayarak "Türkiye'ye geldim" dedi. Mehmet A., arkadaşı Yunus D., ile Naser Pacolli'nin yanına gitti. İkili, "Sigaraları polise kaptırdım" Pacolli'yi darp etti. Daha sonra ise Mehmet A., birlikte uyuşturucu aldığı Pacolli'yi evde alıkoydu. İddiaya göre, Mehmet A.'nın dışarıya çıkmasına izin vermediği  Pocalli sabah 07.50'de intihar etti.