YEŞİL SİYAH KRAVAT
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından 151 yatırım ile Dubai Port Limanı'nın açılışını başbakan yardımcıları ve bakanlarla birlikte gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, programı sırasında Kocaelispor'un renkleri taşıyan yeşil siyah kravat takması dikkat çekti. Erdoğan, açılışın ardından boynuna taktığı Kocaelispor atkısı ile halkı selamladı, vatandaşlara satranç takımı attı.
CEKETİNİ SİLDİ
Bu sırada Erdoğan'ın yanına ulaşan yaşlı bir adam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ellerinden tutarak konuştu. Yaşlı adam konuşurken ağzından sıçrayan tükürükler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol koluna sıçradı. Yaşlı adam elini cekete atarak silmeye çalışırken, Erdoğan'ın yaşanan durumdan rahatsız olduğu görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruması ıslak mendil verirken, ceketi silindi.
Erdoğan'a ulaşmak isteyen bir kadına ise korumalar izin vermedi. Kadın, pardösüsünün önünü açarak üzerinde bir şey olmadığını anlatmaya çalışsa da Erdoğan'a ulaşamadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun kızı Zeynep Katırcıoğlu'nun Kocaeli Ticaret Odası'nın sosyal tesislerindeki nikahına katıldı.

DHA