HÜRRİYET Gazetesi Adana Yazı İşleri Servisi editörlerinden Hazım Kılıç, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren evli ve 1 çocuk babası, 30 yıllık gazeteci Hazım Kılıç için, üyesi olduğu Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) tören düzenlendi. Törene CHP Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Elif Doğan Türkmen ile çok sayıda gazeteci, yakını, seveni ile ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez de katıldı. Bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir "Hazım çok alçak gönüllüydü, iyi bir Atatürkçü'ydü. Onu asla unutmayacağız, her daim anacağız" dedi.
Hazım Kılıç ile uzun yıllar aynı masada birlikte çalışan Hürriyet Gazetesi Adana Yazı İşleri Müdürü Erdal Fernergiz ise "Çok yakın bir arkadaşımı, kardeşimi kaybettim. O iyi bir Atatürkçü'ydü. Onu da 10 Kasım'da yitirdik. Onu asla unutmayacağız" diye konuştu. Hazım Kılıç'ın oğlu Emrecan Kılıç da babasının her zaman güler yüzlü olduğun, onu asla unutmayacağını, anısını yaşatacaklarını söyledi.
KABASAKAL'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Duaların okunduğu törenin ardından Hazım Kılıç'ın cenazesi önce evine, sonra Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Kılıç'ın cenazesi toprağa verildi.
Hazım Kılıç'ın eşi Ümmahani Kılıç ve oğlu Emrecan Kılıç ile yakınları taziyeleri kabul etti. Acılı aileyi, yakınları ve gazeteciler teselli etmeye çalıştı.

DHA