2017 Umre fiyatları açıklandı. Diyanet, dün yaptığı açıklama ile daha önce dolar olarak açıklanan Umre ve Hac fiyatlarını Türk Lirası'na çevirdiklerini belirtti. TL'nin dolar karşısında yaşadığı değer kaybı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre ücretlerinin bundan sonra TL üzerinden tahsil edeceğiniz açıkladı. Ayrıca Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinde de 2017 için Umre turlarının TL biriminden fiyatlarını ilan etti! İşte Diyanet tarafından yapılan duyuru ve yeniden düzenlenen 2017 Umre fiyatları...

"Başkanlığımız Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası olarak tahsil edilmesine yönelik geniş kapsamlı çalışmasını tamamlamıştır. Buna göre Başkanlığımız 5 Aralık 2016 tarihinden itibaren Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası üzerinden tahsil edilmesine karar vermiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

2017 UMRE TURLARININ FİYATLARI


umre2017tl-001 umre2017tl-002 umre2017tl-003UMRE TURLARI DOLULUK KONROLÜ

2017 Umre turlarında yer olup olmadığını kontrol etmek isterseniz "hac.diyanet.gov.tr/umreTurDoluluk/index.html" adresinde yer alan Umre Turları Doluluk Oranlı aracından faydalanabilirsiniz.

UMRE KAYDI NASIL YAPILIR?

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün sitesinden online umre kaydı da yapabilirsiniz.Bunun için "hac.diyanet.gov.tr/UmreWeb/Ekranlar/Kgiris.aspx" adresine gidip 4 adımdan oluşan kayıt sürecini tamamlamanız gerekiyor.