Traftarlar takımlarına gelecek yeni futbolcuların söylentileriyle heyecanlanmakta. Hangi takım hangi futbolcunun peşinde? Galatasaray kimleri transfer edecek? Fenerbahçe kimlerle ilgileniyor? Beşiktaş'ın yeni transferi kim olacak? Günün transfer haberi ayrıntıları haberimizde.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


-Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olan Bruma'ya Avrupa'nın bir çok kulübünden teklif geliyor. PSV bonuslarla birlikte Bruma için 5 milyon euro'luk teklif yaptı. (Ntvspor)

-Galatasaray, geçen yaz döneminde de gündemde olan Antonio Valencia için harekete geçti. Menajerlerin önerdiği Manchester United’ın kanat oyuncusuyla önümüzdeki günlerde görüşmeler başlayacak. (Fanatik)

-Selçuk İnan’ın yanına mücadelesi ve sert bir ön libero yerleştirmek isteyen Galatasaray yönetimi, Mehmet Topal’ın Fenerbahçe’de kalacak olmasının ardından rotasını tamamen West Ham’da kiralık olarak forma giyen ancak tapusu Barcelona’da bulunan Alex Song’a çevirdi. 2004-2008 yılları arasında Galatasaray forması giyen Rigobert Song’un yeğeni olan Alex Song ile Londra’da bir görüşme gerçekleştirildi.

OYUNCU DA OLUMLU BAKIYOR


-Galatasaray Sportif AŞ Başkanı Alp Yalman ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, başarılı ön libero ve menajeriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulunmuştu. İngiltere’de fazla forma şansı bulamadığı için Galatasaray’a olumlu yanıt veren 28 yaşındaki Kamerunlu, eldeki tek güçlü alternatif olarak kaldı. Barcelona ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan yıldız oyuncu ya kiralanacak ya da makul bir bedelle transfer edilecek.

OYNAMAYA HASRET KALDI


Sezonu Slaven Bilic’in çalıştırdığı İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’da geçiren Alex Song, sadece 12 maçta forma giyebildi. Kamerunlu yıldız artık oynayacağı bir takıma gitmek istiyor.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


-Fenerbahçe ile yeniden anlaşmaya varan Mehmet Topal, yeni sezonda yönetim tarafından takımın kaptanı olarak gösterildi. Yönetim ayrıca tecrübeli futbolcuya "Futbolu Fenerbahçe'de bırak" önerisinde bulundu. (AMKSPOR)

-Beşiktaş'a transferi için resmi imzaları Euro 2016 sonrasında atmayı planlayan 31 yaşındaki Gökhan Gönül için son anda devreye; Kara Kartal’ın önceki teknik adamı Slaven Bilic’in takımı West Ham United’ın girdiği ortaya çıktı. (Hürriyet)

Fenerbahçe'nin oyuncu izleme komitesi, Türkiye-Hırvatistan maçında Domagoj Vida’yı mercek altına aldı. 27 yaşındaki savunmacı hatasız futboluyla beğeni kazandı. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Devre arasında alınan Boyko’dan istediği verimi sağlayamayan siyah Teknik Direktör Şenol Güneş, Tolga Zengin’in iyi bir alternatifi olmasını istiyor. (Hürriyet)

Yönetimin, golcü transferi konusunda atağa kalkıp Edin Dzeko için Roma’yla pazarlıklara başlaması sonrasında Mario Gomez’den geri adım geldi. İlk etapta, geleceğiyle ilgili kararını Euro 2016 sonrasında vereceğini belirten Alman futbolcu, menajeri aracılığıyla, “Önceliğim Beşiktaş” mesajını gönderdi.