Pana Film'den Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını heyecanlandıracak bir açıklama geldi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı olan Pana Film, yaptığı duyuru ile FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında "Kurtlar Vadisi Darbe" adlı bir sinema filmi yapmaya karar verdiklerini açıkladı. Şimdi Kurtlar Vadisi Darbe ne zaman gösterime girilecek merak ediliyor ki bunun yanında bu yeni Kurtlar Vadisi filmi için alınan alan adının alınma tarihi kafaları karıştırdı. kurtlar vadisi darbe açıklaması

Yukarıda da görebileceğiniz gibi Pana Film yaptığı duyuru da filmin yapılma kararının 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamuoyundan gelen istekler doğrultusunda "Kurtlar Vadisi Darbe" filmini yapmaya karar verdiklerini belirtiyor. Ancak "kurtlarvadisidarbe.com" isimli internet adresi 15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 2 ay önce 18 Mayıs tarihinde satın alındığı ortaya çıktı.

Cp6fMSuWcAQ7bfK (1)

Cp6TNwiXgAA5Oj6  Cp6TOXsW8AAOX5W

Sosyal medyada kafaları karıştıran olayda alan adını satın alan isim de kayıtlara göre Pana Film yöneticisi Murat Özyer'in isminin yer aldığı öne sürüldü. Üstelik Türk Patent Enstitüsü'nde "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescil tarihinin 24 Mayıs 2016 olduğu anlaşılması tartışmaları daha da alevlendirdi. Bir tesadüf olmadığını savunanların yanı sıra Pana Film'den konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Yapım şirketi sadece, Twitter adresinden filmin çekileceğine ilişkin kısa bir açıklama yaptı.

KURTLAR VADİSİ DARBE NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?


PANA FİLM'İN Kurtlar Vadisi Darbe zamanlaması tartışıladursun filmin ne zaman vizyona gireceği de merak edilor. Henüz yapımcı firmandan bu konuya yönelik bir açıklama yok. Firmanın belirttiği gibi filmin yapım kararı 15 Temmuz sonrasında alındıysa Kurtlar Vadisi Darbe filmini bekleyen hayranların önünde daha uzun bir zaman var demektir. Ancak alan adının daha önceden alınması, marka başvurusunun Mayıs'ta yapılması göz önüne alınırsa film beklenenden daha erken çıkabilir.