Seddülbahir 32 Saat final bölümüyle izleyenlerini gözyaşlarına boğdu. TRT 1'de yayınlanan ve Çanakkale Savaşı'nda bir kahramanlık destanı olan Seddülbahir Cephesi'nin 32 saat boyunca düşmanlara karşı savunmasını konu olan dizi dün akşam  son bölümü ile ekranlara veda etti. Seddülbahir 32 Saat dizisi, yapımında kullanılan teknikler, oyuncu kadrosu ile göze çarpan savaş sahneleri ile 4 bölüm sürse bile ilgiyle izlendi.

Seddülbahir 32 saat dizisi, Çanakkale kara savaşlarının başladığı ilk gün olan 25 Nisan sabahı, Binbaşı Mahmut Sabri komutasındaki 1050 kişilik Mehmetçik kendisinden kat be kat üstün düşman birliklerine karşı 32 saat hiçbir yardım ve destek almadan direndi Seddülbahir’de. Ve düşmanın ilerlemesini durduran kahramanların hikayesini anlattı.

Seddülbahir 32 saat son bölümde İbrahim Çevikkol'un canlandırdığı Mehmet'in düşman askerleri ile yaptığı konuşma geceye damgasını vurdu "Benim evim şu dağların ardında. Şimdi çıksam sabaha evimdeyim. Senin evin nerde? Biz vatanımızı savunuyoruz, ya siz?". İşte Seddülbahir 32 Saat 4. ve son bölümü

SEDDÜLBAHİR 32 SAAT 4. BÖLÜM