Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında hava muhalefeti nedeniyle oynanmayan Trabzonspor Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Ligde zor günler geçiren ve puan durumunda sonlara doğru ilerleyen Tarbzonspor, ligin en iyi oynayan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş ile karşılaşacak. Trabzonspor 3 puan alıp 9'unculuğa yükselmenin peşindeyken Beşiktaş ise galibiyet alıp liderliğe yükselmenin planını yapıyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER


TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Sefa, Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Atiba, Olcay, Kerim Frei, Sosa, Querasma, Gomez

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Trabzonspor Beşiktaş maçını izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

LİG TV CANLI İZLE

Maçın geniş özetini ise Lig TV'nin web sitesinden yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak seyredebilirsiniz.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ

TRABZONSPOR


Bugün sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, ilk 11'i oluşturmakta sıkıntı çekiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında kar yağışından ertelenen maçta yarın akşam sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor’da yine kadro sıkıntısı yaşanıyor.

Ligin 2’nci yarısında sakat ve cezalı oyuncularının yokluğu nedeniyle bir çok maça eksik kadroyla çıkmak zorunda kalan, bazı maçlarda genç takımdan takviye alarak 18 kişilik esame listesini tamamlayan teknik direktör Hami Mandıralı, bu defa statü engeline de takıldı.

Beşiktaş karşısında sakat olan Onur, Mehmet Ekici, Güray ve kart cezalısı Aykut’u oynatamayacak olan Hami Mandıralı, ayrıca Akakpo ve Bosingwa’ya da kar nedeniyle ertelenen maç tarihinde transfer edilmemiş oldukları için forma veremeyecek. Özellikle son Mersin İdmanyurdu maçında Mustafa ile defansın göbeğinde çok iyi bir ikili oluşturan Akakpo’ nun Beşiktaş maçında oynayamayacak olması Hami Mandıralı’nın hesaplarını bozdu. Akakpo’nun yerine Douglas Franco görev yapacak.

BEŞİKTAŞ


Beşiktaş, erteleme maçında Trabzonspor deplasmanında liderlik için mücadele edecek. 57 puan ve bir maç eksiği ile lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılar, 3 puan alması halinde ‘gizli lider’ konumundan çıkıp, ‘gerçek lider benim’ diyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, dün son antrenmandan sonra oyuncularıyla kritik maç öncesi toplantı yaptı.

ZOR ŞARTLAR BİZE GÜÇ VERİR


Güneş, Trabzonspor maçından galip ayrılarak elde edilecek liderliğin kendilerinin önünü tamamen açacağını söyledi. Oldukça eksik olmalarına rağmen yerlerine oynayacak oyunculara sonuna kadar güvendiğini belirten tecrübeli hoca zor şartlar altında alınan galibiyetlerin her zaman daha değerli olduğunu ifade etti.

5 EKSİK VAR


Güneş, eksik futbolcu sayısının 5 olmasından dolayı farklı bir 11’le Trabzon karşısına çıkacak. Marcelo – Alexis’in yokluğunda savunmada mecburen Necip – Tosiç ikilisi yer alacak. Oğuzhan’ın sakatlığı nedeniyle Tolgay 8 ay aradan sonra ilk kez 11’de başlayacak. Güneş, sakat Gökhan Töre ve Quaresma’nın yüzde 100 hazır olmaması nedeniyle orta sahayı Atiba, Tolgay, Kerim Frei, Sosa ve Olcay’la güçlendirecek.