Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında hava muhalefeti nedeniyle oynanmayan Trabzonspor Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Süper Lig'de zor günler geçiren ve orta sıralara gerileyen Trabzonspor, ligin en iyi takımlarından olan ve maç eksiği ile Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunan Beşiktaş ile kendi evinde karşılaşacak. Her iki takımın da mutlak galibiyete ihtiyacı var!

Tarbzonspor Beşiktaş maçı bu akşam 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Dev maç, iki takım açısından da hayati önem taşıyor. Trabzonspor, Kartal’ı yenerek tırmanışa geçmek istiyor. Beşiktaş’ın hedefi ise sahadan 3 puanla ayrılıp zirveye adını yazdırmak. 24 maç sonunda topladığı 57 puanla Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılar, Trabzonspor’u mağlup ederek, “Gerçek lider benim” demek istiyor.

Kartal, aynı zamanda sezonun ilk yarısında İstanbul’da mağlup olduğu Karadeniz temsilcisinden rövanşı da almayı planlıyor.

MUHTEMEL 11’LER


TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Sefa, Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Atiba, Olcay, Kerim Frei, Sosa, Querasma, Gomez

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş