Futbolseverler günün transfer gelişmelerini heyecanla takip ediyor, bugün spor basınında yer alan transfer gelişmeleri neler? Fenerbahçe transfer haberler, Beşiktaş transfer haberleri, Galatasaray transfer haberleri ve ayrıntılar...

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Avrupa Şampiyonası sonrası Fatih Terim’e teklif yapacak olan Galatasaray, olumsuz yanıt alırsa Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink ile yola devam edecek. (AMK GAZETE)

Bonservis problemi olmayan isimlere yönelen Galatasaray, Southampton ile sözleşmesi biten Ramirez ile temas kurdu. Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki Uruguaylı yıldıza ilk teklif yapıldı. (FANATİK)

İki sezon daha sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder’in satılması halinde taraftar tepkisinden çekinen yönetim, 7 milyon 500 bin Euro’luk serbest kalma maddesini ortaya koymak istiyor. Çin ve ABD’den gelen teklifler bu hafta menajeri ile masaya yatırılacak. (VATAN)

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın doğruladığı Real Betis’li kaleci Adan imzaya çok yakın. Sol bek transferi için Ibanez ile de anlaşan Kartal, Gökhan Gönül için gün sayıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın doğruladığı Real Betis’li kaleci Adan imzaya çok yakın. Sol bek transferi için Ibanez ile de anlaşan Kartal, Gökhan Gönül için gün sayıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Edin Dzeko konusunda atağa kalktı. Roma’nın 10 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında yönetim; Bosnalı futbolcu için kulüp sponsorlarının desteğini kullanıp yıldız ismi Kartal yapacak. (FANATİK)

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Mali durumunu düzeltmek zorunda olan Kanarya, Hollandalı yıldızın satışından gelecek parayla elini rahatlatmak istiyor. RVP’ye henüz teklif gelmezken en büyük umut Çin takımları. (VATAN)

Caner’in Euro 2016’da gösterdiği kötü performanstan gözü korkan Serie A ekibi, sol beke Genoa’dan Ansaldi’yi almak için harekete geçti. İtalyan gazeteci Luca Pessina, “İnter, Caner’i kiraya verecek. Şimdiden iki Türk takımı teklif yaptı” dedi. (FOTOMAÇ)