Samsung’un 21 Şubat tarihinde resmiyet kazandırması beklenilen yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, tanıtım tarihi yaklaştıkça her geçen gün yeni bir sızıntı ile karşımıza çıkar oldu. Son gelen sızıntılarda ise Galaxy S7 Edge modelinde kullanılan devasa batarya ortaya çıktı.


shiftdelete.net'in haberine göre; Ortaya çıkan son bilgilerde FCC sertifikasyon kurumunda listelenen Samsung Galaxy S7 Edge modeli, 3600 mAh batarya ile piyasaya sunulacak.


Galaxy S6 Edge modelinde yer alan 2600 mAh bataryanın, 3600 mAh seviyesine çıkartılması kullanıcıları oldukça sevindirecektir. Zira geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 2 günlük batarya ömrü de bu şartlar altında doğru bir iddia gibi gözüküyor.


GALAXY S7 VE S7 EDGE'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ


Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin tahmin edilen teknik özellikleri ise şu şekilde; Snapdragon ve Exynos işlemciye sahip iki farklı sürüm, 4 GB RAM, f/1.7 değerinde 12 Megapiksel kamera, 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, suya ve toza karşı dayanıklı tasarım ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi.