Dünya sıralamasında 164. basamakta bulunan ve grubumuzda 1 puana sahip Kosova karşısında galip gelmek beklenen sonuçtu. Sahada merak ettiğim şey ise daha önce kadroya alınmayan oyuncuların istek ve arzularının nasıl olacağıydı.
Burak hırslı gözükse de Arda ve Selçuk sahada gezinmekle yetindi. Demek ki Fatih Terim’e yapılan eleştiriler çok acımasızmış. Ben Terim’in o gün doğru yaptığını düşünenlerdendim. Barcelona’nın yıldızı dediğimiz Arda Turan’a bu silik futbol hiç ama hiç yakışmadı.
Sahanın en iyisi Volkan Şen’di. Son vuruşlarda ve final paslarında yine alışık olduğumuz hataları yapsa da golünü atıp bu şanssızlığı kırmayı başardı. Rakip savunmayı yine çaresiz bıraktı Volkan. İlk yarıda tek kale oynanan maçta, milli takımın gol bulmaması sürpriz olurdu. Sakatlığının etkisi açık şekilde belli olan Oğuzhan’ın çıkıp yerine Yunus Mallı’nın girmesiyle de işler değişti. Gurbetçi yıldız güzel bir asist yaptı, Burak da usta işi bir bitirici vuruşla kilidi açan isim oldu. 4 dakika sonra da maçı bitiren gol geldi. Dost ve kardeş Kosova’yı da tebrik ediyorum. Sahaya yüreklerini koysalar da güçleri bir yere kadar onları götürdü. Ama en azından ülkeleri ve bayrakları adına alkışı hak edecek bir mücadele sergilediler. Antalya seyircisini de tebrik etmek lazım. Muhteşem bir atmosfer vardı.