Sık sık at ve eşek operasyonları yapılan Yüreğir ilçesi, Bahçelievler Mahallesi yakınında yüzlerce at ve eşek kafası bulundu. Son dakika haberleri birçok kişinin midesini bulandıracak cinsten. Adana'da at ve eşekler kesildikten sonra geriye kalan parçalarının torbalara konularak su birikintisi içine atıldığı çevredeki köpek ve kediler tarafından parçaların çıkartılarak etrafa savrulduğu görüldü.

"BUNLAR HER YERDE SATILIYOR"

Yaklaşık 200 metrelik bir alanda her tarafta at ve eşek kafaları bulunurken, çevreye de çok kötü bir koku yayıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, at ve eşeklerin yanı sıra köpek ve kedilerin de kesildiğini belirterek, "Bunlar her yere satılıyor. Artık Adana'da et yemeye korkar hale geldik. Buna bir çare bulunsun" dedi. Olay yerine gelen basın mensupları da elleriyle ağız ve burunlarını kapatarak çekim yapmak zorunda kaldı.

adana-haberleri-son-dakika

YILBAŞINDA PİYASAYA SÜRÜLECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Bataklık bir alanda yılbaşında piyasaya sürülmek üzere kesildiği iddia edilen at ve eşeklerin kemik ve kafalarını görenler polise ihbarda bulundu. Yakınında ev bulunmayan bataklık alanda çok sayıda kesilip eti alınmış at ve eşeklere ait kemikler ele geçti. Polis ve zabıta ekipleri, bölgede incelemelerini sürdürüyor.

İHA-DHA