Çeyrek finalde Beşiktaş'ı eleyen Lyon ile Ajax bu akşam Avrupa Ligi yarı final maçında karşılaşıyor. Ajax Lyon karşılaşması saat kaçta başlayacak ve bu zorlu maç hangi kanaldan izlenecek sorusu futbol tutkunları tarafından merak ediliyor. Ajax Lyon maçını internet üzerinden şifresiz izleyip izleyemeyeceğini araştıran vatandaşlar Google üzerinde aramalar yapıyor.

AJAX LYON MAÇI HANGİ KANALDA?

Ajax Lyon maçı saat 19:45'te başlayacak ve Tivibu Spor 3 ekranlarında yayınlanacak. Ajax Lyon maçını internet üzerinden izlemek isteyen Azeri okurlarımız İdman TV arayıcılığıyla maçı izleyebilecekler. Ajax Lyon maçını canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları aşağıdaki link aracılığıyla izleyebilirler.

AJAX LYON MAÇI CANLI İZLE (İDMAN TV)

HEYECAN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE DEVAM EDİYOR

Bu gece Devler Ligi'nde Monaco Juventus maçı saat 21:45’te başlayacak ve Türkiye’den Tivibu Spor 2 ekranlarında yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen ve yurt dışında yaşayan okurlarımız maçı İdman TV üzerinden izleyebilecek.

[old_news_related_template title="Juventus Monaco maçı hangi kanalda? (İDMAN TV-AZ TV YAYIN AKIŞI)" desc="Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Dün akşam oynanan R. Madrid-A. Madrid maçında gülen taraf Real Madrid oldu. Bu akşam Juventus Monaco maçı oynanacak. Juventus Monaco maçı saat kaçta başlayacak? Juventus Monaco maçı şifreli mi yayınlanacak? İdman TV ve AZTV'den Juventus Monaco maçı izlenebilecek mi?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/juventus-monaco-maci-canli-izle.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/juventus-monaco-maci-hangi-kanalda-idman-tv-az-tv-yayin-akisi-1828928/"]