Nefes kesen Trabzonspor Beşiktaş maçı dün geceye damgasını vurdu. Beşiktaş Trabzonspor maçında tam 7 gol vardı. Beşiktaş altın değerinde 3 puanı 90+1'de aldı. Beşiktaş Trabzonspor maçının ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca Beşiktaş Trabzonspor maçının özetini ve tüm gollerini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇ AYRINTILARI

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İkinci yarının en formda takımı bordo-mavililer ile liderin maçı taraflı tarafsız bütün izleyenleri mest etti!
33 bin 513 biletli seyircinin izlediği maçta Beşiktaş, yeni stadında hiç yenilmeyen Trabzonspor’u 4-3 mağlup etmeyi başardı.
Beşiktaş bu sonuçla 61 puanla haftayı tamamlayarak gözlerini Fransa’daki Lyon maçına çevirdi. Trabzonspor ise 44 puanla 5. sırada haftayı tamamladı. Başakşehir, Galatasaray’ı yenerse lider ile farkı 3’e indirecek!
Referandum nedeniyle gelecek hafta Süper Lig’de maç oynanmayacak. Siyah-beyazlılar 24 Nisan’da Adanaspor’u sahasında konuk edecek. Trabzonspor ile 22 Nisan’da Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Süper Lig tarihine geçecek maçın kapanışı da harika oldu! 90+1’de Gökhan Gönül’ün sağ kanattan yaptığı ortaya Atiba şık bir kafa vuruşu yaparak Beşiktaş’ı 4-3 öne geçirmeyi başararak takımına 3 puanı getirdi.