UEFA Şampiyonlar Ligi grupları yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. Temsilcimiz Beşiktaş gruplara direk katılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı izlenebilecek merak ediliyor. Taraftarlar Beşiktaş’ın muhtemel rakiplerini google üzerinden araştırıyor.

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakiplerinin belli olacağı kader günü geldi. Beşiktaş'ın rakipleri kimler olacak. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde eşleşeceği rakiplerin belli olacağı kura çekimi bu akşam belli olacak.

KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir'in elenmesiyle ülkemizi temsil edecek tek ekip olarak kalan Beşiktaş'ın rakipleri canlı yayında belli olacak. Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi bugün saat 19.00’da gerçekleştirilecek ve kura çekimi naklen ve canlı olarak TRT Spor’dan yayınlanacak. Kuralar Monako'da bulunan Grimaldi Forum'da yapılacak.



İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ TORBALARI

1. Torba : Real Madrid, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Benfica, AS Monaco, Spartak Moskova, Shaktar Donetsk.
2. Torba : Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE!

3. Torba : Napoli, Tottenham Hotspur, FC Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, AS Roma, Beşiktaş.
4. Torba : Celtic, Cska Moskova, Karabağ, Sporting Lizbon, Apoel Nicosia, Feyenoord, Maribor, RB Leipzig.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final 26 Mayıs tarihinde Kiev’in Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.



GRUP MAÇLARI NE ZAMAN?

1.HAFTA MAÇLARI 12-13 Eylül 2017
2.HAFTA MAÇLARI 26-27 Eylül 2017
3.HAFTA MAÇLARI 17-18 Ekim 2017
4.HAFTA MAÇLARI 31 Ekim-1 Kasım 2017
5.HAFTA MAÇLARI 21-22 Kasım 2017
6.HAFTA MAÇLARI 5-6 Aralık 2017

besiktas-uefa-sampiyonlar-ligi-kura-cekimi

İNGİLİZLER 5 TAKIMLA KATILIYOR

Şampiyonlar Ligi’ne bu en çok takım gönderen ülke İngiltere oldu. İngilizler, geçtiğimiz sezon Premier Ligi 6. sırada bitirmesine rağmen UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan Manchester United ve play-off turunda Hoffenheim’ı geçerek gruplara kalan Liverpool sayesinde 5 takımla Şampiyonlar Ligi’nde yer almaya hak kazandı. Bilindiği üzere Premier Ligi ilk 3 sırada bitiren takımlar (Chelsea, Tottenham, Manchester City) Şampiyonlar Ligi’ne direk katılıyor.

BEŞİKTAŞ YÖNETİCİLERİ KURA ÇEKİMİNDE OLACAK


Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak kura çekiminde Beşiktaş'ı Başkan Fikret Orman ile birllikte, yöneticilerden Erdal Torunoğulları, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ali Naibi, Umut Güner temsil edecek.

35 MİLYON ALACAK

Bir önceki sezondan 29 Milyon Euro kazanan Beşiktaş, bu sezonda Medipol Başakşehir'in Şampiyonar Ligi'nde ön elemesinde Sevilla'ya elenmesiyle birlikte kasasını dolduracak. Siyah-Beyazlılar gruplara ayak bastı parası olarak 13 Milyon Euro'yu kasasına koyarken, Medipol Başkşehir'in elenmesiyle birlikte yayın haklarından 22 Milyon Euro daha kazanacak. Böylece Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi başlamadan kasasına girecek para 35 Milyon Euro seviyelerinde olacak. Ayrıca Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarında alacağı her galibiyet için 1.5 Milyon Euro, her beraberlik için de 500 Bin Euro almaya hak kazanacak.

besiktas-dinamo-kiev

Taraftarlar Beşiktaş'ın rakiplerini bir an önce öğrenmek için UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminin zamanını, saatini ve kanalını merak ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde bizi tek temsil edecek takım olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.