Futbolseverlerin merak ettiği Galatasaray Gençlerbirliği maçı canlı izleme yolları haberimizde. Süper Lig 11. hafta açılış maçında Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Galatasaray GEnçlerbirliği maçı saat 20.00 itibari ile beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Yurtdışında ikamet eden futbol tutkunları maçı hangi kanaladan canlı izleyebilirim sorusunun yanıtını arıyor. Haberimizden beIn sports canlı izleme linkine ve Galatasaray Gençlerbirliği maçının canlı yayınlayacak kanallar listesine ulaşabilirsiniz. 2 haftada 4 puan kaybeden Aslan'da puan kaybına tahammül yok.  Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan, Trabzon deplasmanında 2-1'lik sonuçla namağlup unvanını yitiren sarı-kırmızlılar, bugünkü mücadelede ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. İşte Galatasaray Gençlerbirliği canlı izleme yolları, beIN Sports izleme linki ve maçı yayınlacak tüm kanallar listesi…

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor. Kırmızı kart cezası bulunan Sofiane Feghouli ve Badou Ndiaye, bugün forma giyemeyecek. Galatasaray Gençlerbirliği maçı beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek. Aşağıdaki linkten maçın canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BEIN SPORTS CANLI İZLE!

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparak rakiplerini ezip geçen Galatasaray, son 2 haftada 4 puan kaybetmişti. Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan, Trabzon deplasmanında 2-1'lik sonuçla namağlup unvanını yitiren Galatasaray, bugünkü Gençlerbirliği mücadelesi ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek.



TUDOR'DAN SÜRPRİZ KADRO

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’dan Gençlerbirliği maçı öncesi büyük bir sürpriz geldi. Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında Gençlerbirliği karşısında iki forvet  ile çıkıyor.

Hırvat teknik adam Igor Tudor, Gençlerbirliği maçının 11’inde Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok’a birlikte görev verdi.

Galatasaray’ın genç teknik adamı Tudor, Eren Derdiyok’a bu sezon ilk kez 11’de görev verdi. Derdiyok Süper Lig’de son olarak 19 Mayıs’ta Osmanlıspor karşısında sahaya 11 ile çıktı.

Galatasaray, Süper Lig’de çift forvetli bir sistemle en son 7 Kasım 2015’te Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçta sahaya çıkmıştı. O dönem sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü ise Hamza Hamzaoğlu’ydu. Galatasaray, o karşılaşmada sahadan 4-3’lük mağlubiyer ile ayrılmıştı.

galatasaray-genclerbirligi-maci-izle-bein-sports-canli-izle

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞ MAÇINA DOĞRU

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig’de yarın oynayacakları maçla birlikte 93. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 92 müsabakada sarı-kırmızılıların 51’e 21 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile mücadele edecek. Geride kalan 10 haftada sarı-kırmızılılar; 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 23 puanla zirvede bulunuyor. Ankara ekibi ise 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 8 puanla 17. sırada yer alıyor.



93. randevu

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig tarihinde 92 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan sarı-kırmızılılar 51 kez galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise rakibini 21 kez mağlup etti. 20 maçta ise taraflar birbirlerine karşı üstünlük sağlayamadı. İki takım arasında son olarak geçen sezon İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 3-2 kazandı.

Galatasaray, Süper Lig’de Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı maçlarda rakiplerine geçit vermiyor. Sarı-kırmızılılar, evinde mücadele ettiği 7 maçta rakiplerine 3 puan şansı tanımadı. Aslan, geride kalan 7 maçta 6 kez rakiplerini mağlup ederken, sadece Fenerbahçe ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, ligde evinde son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla aldı.



Galatasaray, ligde Gençlerbirliği’ne karşı üstünlük kurmuş durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, başkent ekibi ile oynadığı 8 müsabakada rakibine 3 puan vermedi. Bu maçlarda Galatasaray, 5 kez rakibini mağlup ederken, 3 kez de berabere kaldı.

İKİ EKSİK

Galatasaray, Gençlerbirliği maçına Sofiane Feghouli ile Badou N’diaye’den yoksun çıkacak. İki futbolcu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü. Feghouli ve N’diaye dışında sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz ile Fernando sarı kart sınırında bulunuyor.

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ligde son iki haftada rakip fileleri havalandıramıyor. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında suskun kaldı. Lige fırtına gibi giren Gomis, geride kalan 10 haftada 9 kez gol sevinci yaşarken, 2 de asist yaptı.

MAÇI YAYINLAYACAK KANALLAR LİSTESİ

Yurtdışında yaşayan taraftarlar aşğıdaki kanallardan Galatasaray Gençlerbirliği maçını canlı izleyebilirler.































































































































































































































































ArnavutlukK-SPORT 1
AngolaFox Sports 1 Africa
AvustralyabeIN Sports Connect Australia, Foxtel Now, beIN SPORTS 2 Australia
BeninA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Bosna HersekSportKlub 3 Serbia
BotsvanaFox Sports 1 Africa
BruneibeIN Sports Connect Thailand, beIN Sports 4 Thailand
Burkina FasoFox Sports 1 Africa, A+ Sport
BurundiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
KamboçyabeIN Sports Connect Thailand, beIN Sports 4 Thailand
KamerunFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Cape VerdeFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
ÇadA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
ComorosFox Sports 1 Africa
KongoFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Demokratik KongoFox Sports 1 Africa
Cote D'IvoireA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
HırvatistanSportklub 3 Croatia
DjiboutiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Ekvator GinesiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
EritreaFox Sports 1 Africa
EthiyopyaFox Sports 1 Africa
FransabeIN Sports 2
GabonFox Sports 1 Africa, A+ Sport
GambiyaA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
GanaA+ Sport
GineFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Hong KongbeIN Sports 1 Hong Kong
KenyaFox Sports 1 Africa
KosovaK-SPORT 1
LaosbeIN Sports 4 Thailand, beIN Sports Connect Thailand
LesothoFox Sports 1 Africa
LiberyaFox Sports 1 Africa
MakedonyaSportKlub 3 Serbia
MadagaskarFox Sports 1 Africa
MalaviFox Sports 1 Africa
MalezyabeIN Sports 1
MaliA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
MoritanyaA+ Sport
MauritiusFox Sports 1 Africa
KaradağSportKlub 3 Serbia
MozambikFox Sports 1 Africa
NamibyaFox Sports 1 Africa
Yeni ZelandabeIN Sports Connect New Zealand, beIN SPORTS 2 New Zealand
NijerA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
NijeryaFox Sports 1 Africa, A+ Sport
FilipinlerbeIN Sports 2
RuandaFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Sao Tome And PrincipeFox Sports 1 Africa
SenegalA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
SırbistanK-SPORT 1, SportKlub 3 Serbia
SeyşellerFox Sports 1 Africa
Sierra LeoneFox Sports 1 Africa, A+ Sport
SingapurbeIN Sports 1
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
Güney AfrikaFox Sports 1 Africa
Güney SudanFox Sports 1 Africa
SvazilandFox Sports 1 Africa
TanzanyaFox Sports 1 Africa
TaylandbeIN Sports 4 Thailand, beIN Sports Connect Thailand
TogoA+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Galatasaray Gençlerbirliği maçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunları maçı canlı yayınlacak kanallar listesini araştırıyor. Galatasaray Gençlerbirliği maçı Türkiye'de beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Yurtdışında yaşayan vatandaşlar ise mücadeleyi izlemek için ülkesinde maçı veren kanalları merak ediyor. Sarı-kırmızılılar zirveyi yakından ilgilendiren maça eksikleri ile çıkıyor.