Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Taraftarlar heyecan içinde Beşiktaş Monaco maçının saatler kala maçın şifresiz kanalda mı yayınlancağı merak konusu. 3'te 3 yapan temsilcimiz maçı kazanması halinde dgruptan çıkmayı garantileyecek. Peki Büyük önem Taşıyan Beşiktaş Monaco maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Dev mücadele saat kaçta? Vodafone Park'ta oynanacak mücadelenin muhtemel 11'leri haberimizde.

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ Mİ?

Beşiktaş Monaco maçı bu akşam futbolseverlerin tek gündemi olacak. Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Beşiktaş rekorları bir bir kırıyor. Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu tüm taraftarlar tarafından merakla araştırılıyor. Beşiktaş Monaco maçını şifreli kanal mı yayınlayacak sorusu da futbol tutkunlarının gündeminde yer alıyor...

Heyecanla beklenen Beşiktaş Monaco maçına saatler kaldı, nefesler tutuldu. Temsilcimiz üç puanı hanesine yazarak Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı garantilemek istiyor. Maç 20.00'da oynanacak Beşiktaş Monaco maçı Tivibu Spor 2 kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonuna üçte üç yaparak başlayan siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta Monaco’yu da mağlup ederek gruplarda en yüksek puana ulaşan Türk takımı olma peşinde. Grubunda 3'te 3 yapan ve 9 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, karşılaşmadan 3 puan kazanması durumunda adını son 16 takım arasına yazdırmayı garantileyecek.

Temsilcimiz Beşiktaş’ın yarın karşılaşacağı Monaco’nun kadrosu açıklandı. Fransız temsilcisi İstanbul’da 3 yıldızından yoksun olacak. Sakatlığı nedeniyle Monaco’nun, ligde Bordeaux ile oynadığı maçta forma giyemeyen Falcao, Beşiktaş karşısında da takımını yalnız bırakacak.  Fransız temsilcisinde Djibril Sidibe ve Terence Kongolo da İstanbul’a getirilmedi.



BEŞİKTAŞ'IN MONACO MAÇINDA GOL SİLAHI CENK

Beşiktaş’ın Monaco karşısındaki en önemli kozlarından biri UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan üç maçta üç gol atan Cenk Tosun olacak. 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon görev aldığı 14 resmi maçta 8 kez fileleri sarstı.

Beşiktaş, Devler Ligi G Grubu dördüncü maçında yarın 20.00’de Fransız ekibi Monaco’yu ağırlayacak. Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonuna üçte üç yaparak başlayan siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta Monaco’yu da mağlup ederek gruplarda en yüksek puana ulaşan Türk takımı olma peşinde.



Beşiktaş’ta bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Cenk Tosun, yarınki mücadelede de Şenol Güneş’in en büyük kozlarından biri olacak. Siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı 14 maçın 12’sinde ilk on birde sahaya çıkan Cenk Tosun, 8 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan üç maçta da 11’de yer alan Cenk, Porto ağlarını 1, Monaco ağlarını ise 2 kez sarsarak 3 gol kaydetti ve toplanan 9 puanın mimarlarından oldu.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Tolgay, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk



MONACO: Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Tielemans, Fabinho,Lopes, Moutinho, Lemar, Keita

ŞENOL GÜNEŞ’TEN SÜRPRİZ KADRO

Devler Ligi'nde puan kaybetmeden yoluna devam eden Beşiktaş ilk maçta yendiği Monaco'yu ağırlıyor. Bir ilki gerçekleştiren Beşiktaş'ın Monaco ile oynacağı maçın saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi sorularının yanıtını sadece taraftarları değil tüm futbol tutkunları Google üzerinden araştırıyor.  Şenol Güneş'in sürpriz kararla Caner'i kadroya almadı. Peki Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayaınlacak? İşte Beşiktaş Monaco maçı öncesi tüm detaylar ve şifresiz mi sorusunun yanıtı...


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının yarın Monaco ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4'üncü maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

besiktas-monaco-maci-saat-kacta

İlk maçların bitmesinin ardından rakiplerin birbirlerini az da olsa tanıdıklarını belirten Güneş, “Rakibimiz bizi, biz onları az da olsa tanıyoruz. Zor bir maç oynayacağız. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Grupta oyuncu kadrosu en iyi olan takıma karşı oynayacağız. Sidibe ve Falcao yokken bile Keita Balde, Jovetic gibi isimler forma giyecek. Onları bir eksik olarak görmüyorum. Takım olarak son 2 maçta daha da iyi oynuyorlar. Kazanmak bizim için bir avantaj olacak ama kaybetmemek de bizim için avantaj. İlk amacımız kazanmak, sonra beraberlik. Kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Umarım doğru oyunu oynar ve maçı kazanırız” dedi. “Kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Puan üzerinden gitmeyeceğiz ama biliyoruz ki kazanırsak gruptan çıkacağız. Puana bakarak maça çıkmak çok zordur. Yeri geldiğinde savunma, yeri geldiğinde hücum yapacağız. Amacımız futbol adına doğruları yapmak. Kendimizi test ettik, olumsuz bir durum ortaya çıkmadı. Bu da bizim için bir test maçı olacak, umarım güzel bir sonuçla ayrılacağız. 3 puan, olmazsa 1 puan alarak sahadan ayrılmak istiyoruz. Kadro aşağı yukarı kafamda belli. Sakatlık olmazsa; Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak.”

monaco-besiktas-maci-hangi-kanalda-bjk

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak Monaco-Beşiktaş müsabakasında Paolo Tagliavento’nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore’nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

besiktas-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-bjk

CANER KADRODA YOK!

Beşiktaş'ta Caner Erkin, Monaco maçı öncesi yapılan son idmana çıkmadı.Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4'üncü hafta maçında yarın saat 20.00'de Monaco ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi yapılan basın toplantısında konuşan teknik direktör Şenol Güneş yaptığı açıklamada Caner Erkin, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek'in yarınki maçın kadrosunda yer almayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından yapılan idmanda, Caner Erkin yer almadı. Konuyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Edinilen bilgiye göre kadroda olmadığını öğrenen Caner Erkin tesislerden de ayrıldı.Öte yandan TRT muhabiri Fırat Günayer, Caner Erkin'in teknik heyetin bilgisi dahilinde tesislerden ayrıldığını dile getirdi.