Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, milletvekilleri ve bakanların ByLock kullandıklarına dair herhangi bir somut bilginin olmadığını söyledi.

TGRT Haber'de konuşan Canikli, FETÖ'den tutuklu işadamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi ile ilgili "Nöbetçi hakim iddiasını inceliyoruz" diye konuştu.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Topbaş'ın damadı tahliye edilirken, ağır hasta yüzlerce kişi hala içeride " desc="Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliye edilmesine ilişkin,' Topbaş'ın damadı tahliye edilirken, cezaevlerindeki ağır hasta yüzlerce kişi hala içeride. Adaletiniz 15 yıldır sadece kendinize işliyor. Sadece AKP'nin değil, hiçbir partinin mensubu hakim ve savcı olarak atanmamalı'dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/basliksiz-1-151.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kilicdaroglu-topbasin-damadi-tahliye-edilirken-agir-hasta-yuzlerce-kisi-hala-iceride-1840616/"]

Canikli, milletvekilleri ve bakanların ByLock kullandıklarına dair herhangi bir somut bilginin olmadığını öne sürdü.