Fatih Demir’i kendilerinin darp etmediğini ileri süren MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, gazetecilere yönelik söylediği “Bu haber çıkarsa önce aklınızı sonra canınızı alırım” tehdidinin de basın mensuplarına değil partili olmayan bazı kişilere yönelik olduğunu ileri sürdü.

 

Olaydan üzüntü duyduğunu da ileri süren MHP Nazilli İlçe Başkanı Keskin “Basın mensuplarına herhangi bir tehdit söz konusu değil. Basın mensuplarının işini yapmasına saygılıyız. Bir anlaşılmazlık olduysa üzüntülerimi ifade ediyorum” sözlerine yer verdi.

[old_news_related_template title="MHP ilçe yöneticileri, kültür işleri müdürünü hastanelik etti" desc="Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine kriz çıktı. MHP ilçe yöneticileri, başkana yer ayrılmadığı gerekçesiyle Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i darp etti. Yığılıp kalan ve ilk müdahalesi tören alanında hazır bekleyen 112 ekiplerince yapılan Demir, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/mhplibaskan8801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mhp-ilce-yoneticileri-kultur-isleri-mudurunu-hastanelik-etti-1999864/"]

Yaşanan olaylar karşısında çok üzgün olduğunu belirterek, Kültür Müdürü Fatih Demir’in kendileriyle ilgisi olmayan bir kişi tarafından darp uygulanarak hastanelik edildiğini ileri süren MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin, "Benim bir şey yapmam için bu makama ihtiyacım yok. Elim, ayağım, kafam, her yerim kelepçeli. Davamın ve teşkilatımın hizmetinde olduğum için. Dilin ağırlığı ile elin ağırlığı aynı seviyeye gelince neden hep elin ağırlığını kullanan suçlu oluyor. Bugün tatsız bir olay yaşandı. Böyle bir olayın yaşanmasını bizler de istemezdik. Bizlerle de alakalı bir durumda değil esasında ama bize çekilmeye çalışılıyor” ifadelerini kullandı.

İHA

[old_news_related_template title="Gazetecileri tehdit eden MHP'li Başkan'a tepki!" desc="Aydın Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde, MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin'e yer ayrılmaması yüzünden Keskin, Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir'i yumruk ve tekmeyle darp etmişti. Keskin'in olayların sonunda gazetecileri de tehdit etmesine, Haberciler Platformu'ndan kınama geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/resimid_3893828.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/gazetecileri-tehdit-eden-mhpli-baskana-tepki-2000114/"]