Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı  Erdal Kırıkkanat Voleybol takımının lig’den çekildiğini belirterek, Kadın futbol takımının da aynı şekilde maddi sıkıntılar içerisinde bulunduğunu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sorunları görüşmek için Ankara’ya gideceğini söyledi.

Başkan Erdal Kırıkkanat, tem umutlarının MHP lideri Bahçeli olduğunu söyledi. Başkan Erdal Kırıkkanat, tem umutlarının MHP lideri Bahçeli olduğunu söyledi.

'BAŞKANLA GÖRÜŞEMİYORUZ'


Erdal Kırıkkanat; “Osmaniye’de 14 oyuncu ile  kurduğumuz Kadın voleybol takımımız 2016 yılında Türkiye Kadınlar Voleybol 2. ligine yükseldi. Büyük bir başarı göstererek 2017 yılında ilk defa 1. Lig’e yükselme Play of maçlarına katıldı.  5. grupta  2. sırada sezonu tamamladık. Yeni sezon için 2 bin lira parayı yatıramadık. Osmaniye’de işadamlarından ve belediyeden destek göremiyoruz. Çalmadık kapı bırakmadık ama nafile. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile haftalardır görüşemiyoruz. Başkan yardımcıları ise para olmadığını ve “Sadece sizin kulübünüz yok ki, yardım yapamayız” diye ilgi göstermediler. Kadın Voleybol takımını 2. Lig’den çekme kararı aldık.”dedi.