26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece'deki TUYAP fuar alanında bu yıl 21. kez düzenlenen dünyanın 5. büyük fuarı EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na bu yıl ilk defa Afyonkarahisar'ı temsil ederek katılan Akrones Thermal Hotel, Türkiye'nin en büyük SPA merkezini elinde bulundurarak dikkatleri üzerine çekti.

Akrones Thermal Otel Genel Müdürü Hamit Topaloğlu, 21. Emitt Fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fuarı geçen yıllar ile karşılaştırıldığında moralsiz ve sönük bulan Topaloğlu, "Uluslararası katılımcılar yeterli ve güçlü değildi. Emitt'in daha iyi pazarlanması gerektiğine inanıyorum. Ülkemize çok sayıda turist gönderen ülkeleri orada görememek üzüntü verici. Avrupa da benzer fuarları ziyaret ettiğimizde sektörün dünya çapında oyuncularını görmemek çok üzer. Benzerini ülkemizde yer alan en güçlü fuar organzisayonu olan Emitte görmek isteriz" dedi.

'MORALİMİZİ HER DAİM YÜKSEK TUTMALIYIZ'

Akrones Thremal Hotel Genel Müdürü Hamit Altıntop, şöyle devam etti; "2016 yılının sonucu malum, 2017 yılı 2016 yılından çok daha kötü olacak gibi söylemleri her platformda seslendirmek çok doğru değil. Moralimizi her daim yüksek tutmalıyız ki daha yaratıcı daha üretken olup el ele verip sektörümüzü ayağa kaldırabilelim. Olumsuzlukların olması demek bunların üstesinden gelemeyeceğiz anlamına gelmiyor. Dünya nüfusu ve dünyada tatil amaçlı seyahat eden insan sayısı ortada. Mesele onları ülkemize getirmenin çeşitli yollarını bulmaya çalışmak.

"TERÖR VE BENZERİ OLUMSUZLUKLARDAN İÇİMİZE KAPANMAMALIYIZ"

Terör ve benzeri olumsuzlukları sebep gösterip içimize kapanmanın bir anlamı yok. Çaba sarf edip ne yapabiliriz diye düşünüldüğü zaman, çözüm üretilebileceğine inanıyorum. İç pazara biraz daha odaklanmalı biraz daha çabalamalı bunun çok büyük bir destek olacağına inanıyorum. Afyonkarahisar'da Özgür Yapı tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile inşa edilmiş olan Akrones Thermal Spa Convetion Sport Hotel, toplam 317 oda, 2 ala carte restaurant, pastane spa merkezi futbol sahası 2000 kişilik balo salonu sahiptir. 97 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan tesisimiz 16 bin metrekarelik SPA alanı ile Türkiye'nin en büyük Thermal SPA'sına sahiptir. "

Tatilin ve iş toplantılarının keyfini Afyonkarahisar tarihiyle çıkarmaları için müşterilerine kaliteli hizmet ve güven sunan Akrones Thermal Otel , sudan gelen sağlık için SPA ve Thermali buluşturdu.

 

DHA