AĞRI'da cinnet geçirerek anne ve babasını öldürdükten sonra intihar eden 25 yaşındaki Volkan Karaoğlan, babasına ait pompalı tüfekle katliamı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Volkan Karaoğlan'ın bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle ilaç kullandığı belirtildi.
Gazi Mahallesi'nde yaşayan Volkan Karaoğlan, dün öğle saatlerinde eve geldikten sonra anne ve babası ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından av malzemesi satan babası Kutbettin Karaoğlan'a ait evde bulunan pompalı tüfeği alan Volkan Karaoğlan önce babasını, daha sonra annesi Nuriye Karaoğlan'ı vurdu. Anne ve babasının kanlar içerisinde kalmasının ardından Volkan Karaoğlan, pompalı tüfekle yaşamına son verdi.
Silah sesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, girdikleri evde anne Nuriye Karaoğlan ile Volkan Karaoğlan'ın olay yerinde cesetleriyle karşılaştı. Ağır yaralı olan baba Kutbettin Karaoğlan ise kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cesetler, otopsi için Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alarak hastaneye gelen Karaoğlan ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Volkan Karaoğlan'ın bir süreden beri psikolojik sorunları bulunduğu, bu yüzden sıkça ailesiyle tartıştığı belirtildi. Komşuları, "Silah seslerini duyunca polise haber verdik. Polis kapıyı açınca üçünü de yerde kanlar içinde bulduk. Volkan'ın intihar etmek için pompalı tüfeği koltuğa bağlayıp ip yardımı ile tetiği çekmiş olduğunu gördük. Volkan bir süredir sık sık ailesiyle kavga ediyordu. Psikolojik tedavi görüyordu" dedi.
Öte yandan işlemlerin ardından anne, baba ve oğulun cenazeleri Eski Harman Köyü mezarlığında toprağa verildi.

DHA