Türkiye Kupası'nda Elazığspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Son üç yılın kupa şampiyonu Galatasaray, gruptaki son maçta Tuzlaspor'dan şok bir yenilgi almıştı. Ligde zirve takibini sürdüren ve hafta sonunda Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray, Elazığspor'u kupa grup maçında yenerek bir üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. Peki Elazığspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ELAZIĞSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Türkiye Kupası E grubunda Elazığspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 30 Kasım'da oynanan gruptaki ilk maçta İstanbul'da 1-1 berabere kalan Elazığspor ile Galatasaray, Elazığ Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacaklar. Galatasaray, kupada tur şansını zora sokmamak için Elazığspor'u deplasmanda yenmek zorunda. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. 19ç.45'de başlayacak Elazığspor Galatasaray maçı atv'den naklen yayınlanacak.

ELAZIĞSPOR İLE GALATASARAY 12. KEZ KARŞI KARŞIYA
Elazığspor ile Galatasaray, tarihlerinde 12. kez karşılaşacaklar. Geride kalan 11 maçın yedisini Galatasaray kazanırken Elazığspor bir kez galip gelebildi. 3 maç ise berabere bitti. Bu maçların 3 tanesi Türkiye Kupası'nda oynanırken diğer sekiz karşılaşma Süper Lig'de gerçekleşti. İki takım arasındaki son maç İstanbul Türk Telekom Stadı'nda 30 Kasım'da oynandı ve 1-1 berabere bitti. 11 maçta Galatasaray, 19 gol atarken Elazığspor ise 8 golle karşılık verdi.

GALATASARAY'IN ELAZIĞSPOR MAÇI KADROSU
Cenk Gönen, Batuhan Şen, Ahmet Gül, Ahmet Yılmaz Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Armindo Bruma, Lionel Carole, Berk Ünsal, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Sabri Sarıoğlu, Soner Gönül, Birhan Vatansever, yer aldı.