Sızdırılan görüntülere bakacak olursak, yeni amiral gemisi çift arka kamera ile karşımıza çıkabilir. Yine Galaxy S8'de yer alan Infinity Display ile satışa sunulacak olan Note 8'de de parmak izi okuyucusu ekranın altına gömülecek.

Apple'dan yeni kablosuz klavye!



Telefonun arka yüzeyinde dikey yüzeyde konumlandırılmış çift arka kamerayı görmekteyiz. Kullanıcılara kamera bakımından oldukça kaliteli bir deneyim sunacak olan Samsung, bu iddiasını koruyacak.

AKG tarafından tasarlanmış stereo bir hoparlör bulunduracak olan yeni amiral gemisinde 3.5 mm'lik jak girişi de telefonun alt kısmında yer verecek.

samsung-galaxy-note-8-render

Dar çerçeveleri ve üst köşelerine doğru geniş açıları sayesinde, Galaxy S8 ve S8 Plus'tan daha geniş bir ekran oranına sahip olacak olan Note 8 kullanıcılara daha çok kullanılabilir ekran alanı sunacak.

1 Eylül'de Berlin'de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde boy gösterecek Galaxy Note 8, hakkında ortaya çıkan bu detaylar henüz doğrulanmadı. Ancak ilerleyen günlerde daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

[old_news_related_template title="Galaxy S8 satışları Galaxy S7'yi katladı!" desc="Samsung Galaxy S8 geçtiğimiz aylarda piyasaya çok hızlı bir giriş yaptı, geçtiğimiz sene Note 7'yle sıkıntılı dönemler yaşayan Samsung'da moraller iyiye gitmeye başladı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/galaxy-s8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/galaxy-s8-satislari-galaxy-s7yi-katladi-1874781/"]