Geçtiğimiz sene tanıtılan Galaxy Note 7, en önemli teknoloji fiyaskolarından biri haline gelmiş tüm dünyada patlamalar nedeniyle toplatılmış, uçaklara alınması yasaklanmıştı. Şimdi Note 8'den büyük bir başarı uman Samsung Note 7'yi tanıtacak.

note-8

TANITIM ÖNCESİ SIZMAYAN KALMADI!

Samsung yanlışlıkla merakla beklenen amiral gemisi modeli Galaxy Note 8'i tanıttı. Telefonun 64 GB'lık versiyonu resmi sitede yayınlandı. Samsung, bu hatadan kısa süre sonra Note 8'e ait görüntüyü sitesinden kaldırdı. Note 8 hakkında beklenen 6.3 inç'lik Super AMOLED ekrana, Snapdragon 835 ve ABD dışında Exynos 8895 işlemciye, 6 GB belleğe ve son olarak da 64 GB'lık dahili hafızaya sahip olacağı düşünülüyor.

[old_news_related_template title="Samsung Galaxy On7 Prime satışta" desc="Samsung Electronics, gençlerin beklentilerini karşılamak üzere geliştirdiği Galaxy On7 Prime akıllı telefonunu Türkiye'de ilk kez Samsung Online Mağaza’da." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/samsugn.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/samsung-galaxy-on7-prime-satista-1951751/"]