Oyunseverlerin ve oyun şovlarını takip edenlerin ilgiyle takip ettikleri sitelerden biri olan Twitch'te geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sosyal medyada fazlaca yankı uyandırdı.

MİKROFONU AÇIK UNUTUNCA OLANLAR OLDU

Birçok kullanıcı Twitch üzerinde dikkat çekmek için farklı şeyler deniyor, soyunmak, aşırı hareketler yapmak bunlara dahil. Twitch'in kurallarına göre fazla aşırıya giden kullanıcılar engelleniyor, ancak geçtiğimiz gün yaşanan durum tüm aşırı hallerin üstüne çıktı. Xpegasas adlı bi Twitch yayıncısı, yayını bitirdikten sonra mikrofonu açık unuttu. Yayın ardından mikrofonu açık unutarak kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren Xpegasas'ın ve kız arkadaşının ilişki sırasında çıkarttığı tüm sesler izleyicilere ulaştı.

SES KAYITLARI ANINDA İNTERNETE DÜŞTÜ

Twitch'te yaşanan bu ilginç olayın ses kayıtları anında internete düştü. Birçok site tarafından fazla erotik bulunan bu kayıtlar yayınlanmadı.

[old_news_related_template title="Seks oyunlarında eksiğiz!" desc="Yapılan araştırmalara göre Türkiye'de birçok çift önsevişmeyi bilmiyor ya da çok kısa tutuyor. CİSED tarafından düzenlenen anket önsevişme konusunda çarpıcı sonuçları ortaya çıkardı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/akrep-basarisiz.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/saglik/seks-oyunlarinda-eksigiz-1533679/"]

[old_news_related_template title="Türk erkeğinin yanlış bildiği cinsel hurafeler" desc="Cinsellik hayatın önemli bir parçası, fakat cinsel konularla ilgili birçok hurafe, fazlaca sorunu da beraberinde getirmekte. İşte Türk erkeğinin cinsel konularla ilgili yanlış bildikleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/08/erkek-stres.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/turk-erkeginin-yanlis-bildigi-cinsel-hurafeler-1605351/"]