İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Daily Mirror'da yer alan bir haber sosyal medyada günün konusu oldu.

Paylaşılan fotoğrafta ünlü oyuncunun 10-11 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor. Paylaşılan fotoğrafta ünlü oyuncunun 10-11 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.


1997'de California'daki Glen Helen Amfitiyatrosu'nda konser veren İngiliz Spice Girls grubunun sahneye çıkmasından önce çekilen bir fotoğraf büyük ilgi gördü.

Fotoğraftakinin kendisi olduğunu doğrulayan Lively, birçok Hollywood projesinde yer alıyor. Fotoğraftakinin kendisi olduğunu doğrulayan Lively, birçok Hollywood projesinde yer alıyor.


Bria Madrid isimli kadının sosyal medyada paylaştığı fotoğraf 1997 yılında çekilmiş ve henüz bir bebekken uzun platform topuklu ayakkabı giyen sarışın bir kız çocuğuyla poz verirken görülüyor. Spice Girls'in Baby Spice lakaplı Emma Bunton'a benzeyen genç kızın fotoğrafını paylaşan Madrid, "Hayatımda gittiğim ilk konser olan Spice Girls'te 5 yaşındaydım. Yanımda Baby Spice'a benzeyen bir kızla fotoğraf çektirmişim. Fakat daha sonra bunun Blake Lively olduğunu fark ettim" dedi.

Lively, Ryan Reynolds ile evli. Lively, Ryan Reynolds ile evli.


Gerçekten de fotoğraftaki kızın kendisi olduğunu doğrulayan Blake Lively, fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Lively, "Sırrım ortaya çıktı..." diyerek fotoğrafı paylaşırken o dönemlerde 10-11 yaşlarında olduğunu dile getirdi.