Başta Türkiye ve Fransa olmak üzere uluslararası kamuoyunun adeta ateş püskürdüğü İsrail'den skandal bir hareket geldi. Gazze sınırındaki Filistinli göstericilere orantısız güç kullanarak hem karadan hem de havadan müdahale eden İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu dün kameralar karşısında adeta tüm dünyayla dalga geçti.

İsrail basınında yer alan haberlerde ve görüntüler Netanyahu'nun Eurovizyon'u kazanan Netta Barzilai ile bir araya geldiği açıklandı. Yarışmayı ilk kez kazanan İsrail'in şarkıcıyla sohbet ettikten sonra kameralar karşısına çıkan Netanyahu, Ramazan'ın  ilk günlerinde adeta insanlık dramının yaşandığı Gazze'de yaşananları görmezden gelerek "Tavuk dansı" yaptı.

Uluslararası kamuoyunun tepki gösterdiği Netanyahu tepkileri hiç umursamayarak adeta dalga geçer gibi dans etti. Uluslararası kamuoyunun tepki gösterdiği Netanyahu tepkileri hiç umursamayarak adeta dalga geçer gibi dans etti.


Masumları öldürmesine rağmen yüzünden gülücüğün eksik olmadığı Netanyahu'nun bu hareketi sosyal medya ve İsrail'de büyük tepki çekti.