ABD basını "Korku: Beyaz Saray'da Trump" kitabını konuşuyor... Trump'ın eski avukatları ve danışmanlarından birçok alıntının yer aldığı kitaptaki detaylar ise ABD'nin yönetimindeki Trump'ın ülkeyi nasıl yönettiğini gözler önüne seriyor.

Kitapta Trump'ın eski avukatının, Rusya soruşturmasında ifade vermesi durumunda 'hapse girebileceği' uyarısında bulunduğu da öne sürülüyor. 'Korku: Beyaz Saray'da Trump' adlı kitabın ana konusu, ABD Başkanı Trump'ın, kendisi ve tüm ülke için felakete neden olabilecek 'dürtülerini kontrol etmek ve felaketleri engellemek' için yakın çevresinin çevirdiği 'gizli entrikalar'. Woordward'ın tanıklar ve olayları bilen kaynaklarla yaptığı yüzlerce saatlik röportajlarından, kaynakların kendisine verdiği toplantı notlarından, günlükler ve resmi belgelerden oluşan kitabın bazı bölümleri The Washington Post gazetesinde yayımlandı.

Bir süredir ortalıkta görünmeyen Esad, resmi bir tören için Şam'daydı. Bir süredir ortalıkta görünmeyen Esad, resmi bir tören için Şam'daydı.


Kitapta, Trump'ın üst düzey yardımcılarının 'ulusal çıkarları ve güvenliği koruma' adına bazı resmi belgeleri Trump'ın imzalamaması veya görememesi için masasından gizlice kaldırdıkları iddia edilirken gazeteci Woodward bunu 'yönetim kadrosunun darbesi ve sinir krizi' olarak tanımlıyor.