AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün akşam CNN Türk'te ekrana gelen 'Ne Oluyor?' programına konuk oldu. Gazeteci Şirin Payzın'ın sunduğu programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, özellikle Türkiye'deki 'basın özgürlüğü' konusunda çarpıcı tespitlerde bulundu.

ŞİRİN PAYZIN 'GÜLÜMSEYEREK' SORDU


"Medyada tekelleşme bitti. Artık çok sesli bir medya var. Geçmişe göre çok sesli bir Türkiye var." diyen Cevdet Yılmaz, sunucu Şirin Payzın'ın gülümseyerek "Bugün itibariyle hâlâ medyada çok seslilik olduğunu söyleyebiliyor musunuz?" sorusuna ise "Kesinlikle söylüyorum. Geçmişe göre çok sesli bir Türkiye var." diye yanıt verdi.

Yılmaz'ın basın özgürlüğü yorumu yaptığı esnada Şirin Payzın'ın 'gülümsemesi' de sosyal medyada geniş yankı buldu.

sozcu-banner-1

[old_news_related_template title="Doğan Medya ve Hürriyet'in satılmasına gazeteciler ne dedi?" desc="Yıllar boyunca 'Türk medyasının en büyük grubu' olma özelliğini taşıyan Doğan Medya, Aydın Doğan'ın 'Demirören Grubu'yla el sıkıştık' açıklamasıyla Erdoğan Demirören'e satıldı. Faaliyete başladığından bu yana gazetecilik ilkelerine bağlı kalmaya çalışan yayın kuruluşlarını bünyesinde bulunduran Doğan Medya Grubu, satışın fiilen gerçekleşmesinin ardından hükümetin en büyük destekçilerinden biri konumundaki Milliyet ve Vatan gazetelerinin de sahibi olan Demirören'e geçecek. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/sozcu-kopruden-once-son-cikis-880-2_16_9_1522302283.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/dogan-medya-ve-hurriyetin-satilmasina-gazeteciler-ne-dedi-2317293/"]