Menderes'te düzenlenen miting sonrasında, Menderes AKP Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan AKP'li ve MHP'li bir grup, mitingden çıkan CHP'lilere saldırmak istedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İzmir'in ilçelerini kapsayan gezisine Menderes'ten start verdi. Miting sonrası AKP'li ve MHP'li bir grup pankartlar açarak miting alanlarına gelenlere saldırmaya çalıştı. Ellerindeki pankartlarda, 'Sana olan sevgim hiçbir zaman bitmeyecek Reis bu İzmir seni ölene dek sevecek' yazılı Erdoğan fotoğraflı pankartı açtılar.

[old_news_related_template title="İnce'den Erdoğan'a: 'Ayıp ayıp cami senin babanın tapulu malı mı'" desc="Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İzmir'in ilçelerini kapsayan gezisine Menderes'ten start verdi. İnce, 'Zoruma giden bir şey var. Erdoğan diyor ki bunlar camiyi de yıkar. Bu zoruma gidiyor. AK Partili seçmenlere sesleniyorum. Ayıp ayıp, cami senin babanın tapulu malı mı? Neredeyse gelmeyin camiye diyecek. Bir daha böyle bir laf ederse perişan edeceğim onu meydanlarda' dedi. İnce, Erdoğan'ın vaadleriyle ilgili '16 yıldır aklın neredeydi' diye konuştu. Meydanlarda ekonomi konuşacağını belirten İnce, Erdoğan'a, 'Promter'ını al, danışmanlarını al, çık karşıma' ifadeleriyle seslendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/resimid_5091201_16_9_1527415924.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-ince-mendereste-2432537/"]

Özgürüz biz'in paylaştığı videoya göre; Araya giren polis, olayların büyümesini engellerken, AKP'li ve MHP'li grubun, çekim yapanlara da saldırmak istediği kameralara yansıdı.